Jump to content

Suhi13

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Suhi13 objavio

  1. Da li mi netko moze napisati koji su sve papiri potrebni za otvaranje obrta? Zapravo mene su trazili da napravim lijecnicki pregled,pribavim kopije osobnih dokumenata te s obzirom da cu obrt registrirati u obiteljskoj kuci koja je dosta stara i nema gradjevinsku,traze me potvrdu da je kuca gradjena prije 1968. godine. Tu dolazi do problema.Dobio sam potvrdu da je kuca zabiljezena vec 1962. g. ali nije upisana u plan i nema podataka o velicini kuce. Gospodje koje rade na registriranju obrta ne znaju da li je to dovoljno ili nije. Mozda netko ima slicnih iskustava i moze mi napisati sto je sve zapravo potrebno za otvaranje obrta a radi se o trgovini na veliko.
  2. Sto se tice pitanja, mislim da se nitko nije pametan rodio. Zapravo sam vec vecinu stvari organizirao a sto se tice ovog pitanja nisam bio siguran. Zapravo sto se tice uvoza cini mi se da to i nije tako komplicirano vec ti sve srede spedicije. Prijevoz sam rijesio a proizvodi podlijezu sanitarnoj i trznoj inspekciji. MIslim da je to sve.
  3. Molim da mi netko odgovori što je zapravo trgovina na veliko i koje su mogućnosti ako otvorim obrt za trgovinu na veliko? Zapravo planiram uvoz i htio sam registrirati vele i maloprodaju ali za maloprodaju ima dosta uvjeta koje treba ispuniti dok za veleprodaju to ne treba. E sad nije mi jasno kome ja smijem prodavati te proizvode ako imam registriranu trgovinu na veliko?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija