Jump to content

pegaz

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je pegaz objavio

  1. Ma ima i strašnijih stvari. Imam prijatelja koji je saznao da je otac djeteta ali djete je napunilo 7 god . Uskraćeni su mu dakle jedni od najdivnijih trenutaka i sada ga traže alimentaciju. Ogorčen je i naizmjerno razočaran. Što sa takvim očevima? Pozdrav i daj im svima malo vremena prije nego pokreneš lavinu događaja koji će vam svima prije zagorčati život nego dovesti do sklada. Kad postanu svjesni preljepog živog bića vjerujem da će ipak ispravno postupiti.
  2. A zašto vi niste konkretni i napišete lijepo o kojem se poslu tu radi i o kojim plaćama. Mislim da bi ta spoznaja olakšala komentiranje vašeg problema?
  3. Dakle moja prijateljica je pričitala oglas u "butigi"-besplatni mali oglasnik ŽENE ZA ŠIVANJE DJEČIJIH IGRAČKI ZA AMERIČKU FIRMU, ZARADA 7$ KOM TEL 01/3840-580. Nazvala je oglas i uputili su je da nazove centralu 060/643420 (NARAVNO NISU JU UPOZORILI DA SE TAJ POZIV NAPLAĆUJE) . Objašnjenje je sljedeće: "mi smo zastupnici američke firme D-Adams. Mi vama radnu dokumentaciju na hrvatskom i engleskom a vi nama 420,00 kn i 32 $ za (NE ZNAM ŠTO JER JE BILA PREŽIVČANA DA MI TO PREPRIČA), vi se njima javite i naručite igračke za koje platite poštarinu i onda kad ih završite ih pošaljete njima i za to platite poštarinu a oni vam to onda sve plate (MOŠ SI MISLITI ! TELEFON JE REGISTRIRAN NA B.KUGLER u Zagrebu , Srednjaci 19 . Postoji li način da se legalnost ovakvog poslovanja utvrdi jer meni ovo djeluje jako sumnjivo. Zanima me ima li tko iskustva sa ovim istim telefonom i kakva su? Znam da je svojevremeno bilo jako mnogo ovakvih oglasa i digla se hajka ali valjda sada kada je prošla oluja ponovo sve po starom.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija