Jump to content

trazimpomoc

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Moj odvjetnik mu je poslao otkaz u kojem piše da cu odraditi otkaz od 14dana no ako će me maltretirati da mogu otici, samo malo ljepše napisano. I danas je primio to i nastavlja se prijetiti i govori mi da mu moram odraditi 30 dana
  2. Ovako ja sam takodjer kuhar i poslodavcu sam dao neki dan otkaz na koji je reagirao dernjavom,psovanjem i prijetnjama da mi daje dvije opcije. Prva je da nesmijem otići prije 1.9. I da će onda on meni dati otkaz, a druga je ako sada odem da će me tužiti da sam mu napravio štetu od 100000kn. Nema na osnovu čega jer sam dugo u firmi i svaki put me tražio da ostanem kad sam htio otići, i to mi ponavlja i psihički me maltretira već tri dana. Te mi se prijeti da će me prebiti itd. Mislio sam mu dostaviti izvanredni otkaz preko poste, i navesti da ne plaća prekovremene, da klasično ide 70% plaće na ruke, da uvjeti nisu dobri itd. Neznam šta mi je raditi, ne usudim mu se zvati inspekcije jer nije bas čist u glavi i neznam kako da se maknem od njega a čeka me za 2tj. Drugi posao. Takodjer da neću naći vise posao u svojoj struci. Molim za pomoć ako Netko može dati bilo kakav savjet.
  3. Ovako ja sam takodjer kuhar i poslodavcu sam dao neki dan otkaz na koji je reagirao dernjavom,psovanjem i prijetnjama da mi daje dvije opcije. Prva je da nesmijem otići prije 1.9. I da će onda on meni dati otkaz, a druga je ako sada odem da će me tužiti da sam mu napravio štetu od 100000kn. Nema na osnovu čega jer sam dugo u firmi i svaki put me tražio da ostanem kad sam htio otići, i to mi ponavlja i psihički me maltretira već tri dana. Te mi se prijeti da će me prebiti itd. Mislio sam mu dostaviti izvanredni otkaz preko poste, i navesti da ne plaća prekovremene, da klasično ide 70% plaće na ruke, da uvjeti nisu dobri itd. Neznam šta mi je raditi, ne usudim mu se zvati inspekcije jer nije bas čist u glavi i neznam kako da se maknem od njega a čeka me za 2tj. Drugi posao. Takodjer da neću naći vise posao u svojoj struci. Molim za pomoć ako Netko može dati bilo kakav savjet.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija