Jump to content

bamba27

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je bamba27 objavio

  1. Pozdrav, Da li je itko na posebnom dijelu imao ili će imati dio: Europske integracije- koordinacija pretpristupne pomoći Europske Unije Republici Hrvatskoj ili nešto tome slično? :neznam:Zanima me kakav zadatak daju na pismenom dijelu, što pitaju na usmenom. Trenutno učim ali ima toga puno, totalna zbrka Ako NETKO zna nešto o tome, molila bi da pomogne:moli: Zahvaljujem
  2. Otac mi je umro prije 14 godina, radio je u velikoj firmi i imao je dionice te firme ( ne znamo koliko). Majka je uputila očevog brata da ide pitati u firmu koliko ima dionica i imamo li mi kao njegovi nasljednici pravo na te dionice, on je navodno pitao i rekli su mu da nemamo pravo. ​Pomirili smo se s tim, sve do nedavno kad je jedan čovjek koji je radio u toj firmi za to saznao i rekao da 100% imamo pravo na dionice, e sad da li je moguće da je moj stric ikako mogao prisvojiti te dionice (otac mu nije dao punomoć, niti mu je išta potpisivao) i da li je moguće nakon toliko godina (ako imamo pravo) dobiti dionice?
  3. Da li postoji nova verzija skripte za DSI. Ja sam skinila skriptu u 3 mj. ove god. Zna li tko ima li kakvih izmjena od tada?
  4. Tu su pitanja samo iz općeg dijela, a meni treba literatura za posebni dio "EU i koordinacija pretpristupnih fondova" .
  5. Da i mene to isto zanima. ispit mi je 01.09.2012. Ako netko zna stranicu na kojoj to mogu skinuti molim da mi javi. Tražila sam al ne mogu naći.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija