Jump to content

mrvica24

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav, molila bih da mi netko napiše pitanja iz posebnog za matičarstvo. Hvala
  2. To se dogodilo i mojim roditeljima, kako ste to riješili? Nitko ih nije ni obavijestio, banka im je poslala dopis u kojem ih obavještava da je kredit u potpunosti podmiren.. a pošto su im bili zablokirali račune i sami si naplatili dugovanja smatrali su da je to riješeno.. međutim kako je ispalo to je podmirilo croatia osiguranje.. ne razumijem na temelju čega je to osiguranje podmirilo i kako je to moguće bez da se klijenta obavijesti o tome?
  3. Danas niko nije imao odjelo i kravatu, normalno se občeš, možda košulju ali ni to ne treba... Ispitivačima to nije bitno.. Barem ne ovima koje sam ja imala.
  4. pozz, evo dsi položen 20.10. Ovako, ispitivači uopće nisu strašni, ukoliko zapnete pomažu i ne zamjeraju ukoliko ne znate odgovor na koje pitanje. Sve objasne i postavljaju potpitanja kako bi pomogli. Curu koja je odgovarala samnom su rušili sve predmete jer nije naučila, iz zupa nije znala odgovoriti ni na jedno od 10 potpitanja a ispitivač se stvarno trudio i na kraju ju je pitao što je dostava da pokuša nešto izvući.. Tako da ako ste barem naučili osnove, prolazite sigurno.. Ja sam imala problema sa ustavom, ispitivač je dosta tražio detalje i bila sam unutra pola sata a pitao me 2 pitanja iz tog predmeta, na kraju me pustio jer sam dobro znala sustav.. A iz ostalih predmeta su stvarno bila laka, osnovna pitanja sa stranica ministarstva. Ako nekog zanima još nešto neka mi se javi rado ću pomoći jer su meni ova pitanja sa foruma i savjeti puno pomogli. Sretno svima !!!
  5. Pozz, LadyA da li bi mogla napisati pitanja koja su još bila? Iz ostalih predmeta.
  6. Izlazi li tko na ispit 20.10.? Koliko ste spremni?
  7. :hvala: odgovaraju većinom za mjesec dana. tako da bi ti mogli dati rok 15.11. Inače je to dovoljno da se nauči al kad studiram usput, pa mi je sve sad na knap.. Nadam se da ću stići...
  8. Poslala sam ti privatnu poruku, ja sam prijavila oko 05.09.
  9. Pozz, izlazim 20.10. na državni, zanima me da li je dovoljno naučiti pitanja sa stranice iz Ministarstva ili treba više (VŠS sam), ne znam da li ću uspjeti sve naučiti, koliko je trebalo vama?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija