Jump to content

Ocelot

Korisnik
  • Broj objava

    109
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. haha
    Ocelot je reagirao na winceso u Registar branitelja bit će objavljen do 1.srpnja 2013.   
    Vidim Kompa da si ambiciozan, pa eto možda naš ministar pripozna tvoje ohrabrujuće i britke komentare, mislim da si mu idealan kandidat za odnose sa javnošću pardon obespravljenima, kao tim bi funkcionirali tako dobro da je to strašno.
     
    Samo da znaš da sam ja i ostali momci uz beretku prihvatili i krunicu , većina ih je imala krunicu u borbenom, jeli to možda neki grijeh, ako bi se itko triba udaljavat od onog gori onda sam to Ja a ne Ti, ali koliko mi god bilo teško ja neću pinit na spomen te tematike, oprosti ali ja nevidim razloga da se tako ponašaš i postavljaš ultimatume.
    Ja tu imam pravo iznit i zastupat svoje stavove isto ka i Ti ili bilo ko drugi, moš komentirat ili priskočit ili ćeš možda Ti uvjetovat profil likova koji mogu komentirat tu na forumu!
    Kolega zaboravi onu hijerarhiju iz uniforme , ovde smo svi krvavi ispod kože! Ovo je zbilja.
  2. haha
    Ocelot je reagirao na siralex u Registar branitelja bit će objavljen do 1.srpnja 2013.   
    LAŽNI BRANITELJI Zapovjednik Tigrova: 'U postrojbi nas je bilo 700, u Registru još 50!'
     
    http://www.jutarnji.hr/zapovjednik-tigrova--u-postrojbi-nas-je-bilo-700--u-registru-jos-50-/1073784/
     
    Između ostalog i stoji citiram:Jedan branitelj iz mjesta u okolici Vinkovaca još je konkretniji.
     
    - Dvojica koja su radila u Crvenom križu imaju čak 1200 dana borbenog sektora. A vlasnik lokalnog kafića koji pušku nikada nije imao u rukama također je u Registru. U njegovu su se kafiću za vrijeme rata stalno okupljali branitelji pa mu je vjerojatno neki od zapovjednika potpisao potvrdu. Znam i kuharicu koja je radila 20 godina u MORH-u i bila je 100 kilometara od linije pa ima 1474 dana u borbenom sektoru i danas je u vojnoj mirovini - otkrio je
  3. haha
    Ocelot je dobio reakciju od hasko u Branitelji i zdravlje   
    Poštovani hasko ima jedna stara poslovicakoja glasi:SIT GLADNOM NE VJERUJE:palac:
  4. haha
    Ocelot je reagirao na Mrljavac u dragovoljci i HRVI   
    Nema od toga ništa.
    Uostalom, bilo bi nepravedno prema onima koji su dragovoljci sa statusom HRVI (pri tome ranjavani i oboljeli od PTSP-a).
    O statusu HRVI tj. invaliditetu, pored ratnog puta neophodna je medicinska dokumentacija u kojoj je evidentirano ranjavanje, oboljenje, odnosno dugotrajno liječenje, kontrole........a sve uzročno vezano za Domovinski rat.
     
    A dragovoljac da stekne status ratnog vojnog invalida samo poradi toga što je bio dragovoljac - pa to nema nigdje u svijetu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija