Jump to content

hasko

Korisnik
 • Broj objava

  1291
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  7

hasko je zadnji put osvojio dan srpanj 12 2017

hasko objavljuje sadržaj koji drugi korisnici cijene!

O hasko

 • Status
  Veteran

Nedavni posjetitelji profila

4557 pregleda profila
 1. Imate Rješenje o nasljeđivanju ? Jeste li Vi jedini nasljednik ? Banke nemaju iste protokole u tom slučaju.
 2. Kada je otac umro ? Jeste li tada dobili svoj dio ?
 3. Sve ovisi o tome što piše u ugovoru. Ako mislite da se uzdržavatelj ne drži ugovora možete reagirati, ali oprez. Prvo razgovarajte s majkom, ako ona kaže da je sve OK, ne možete ništa.
 4. Koliko su djece imali, i kako je Matrix napisao, da li je provedena ostavinska rasprava iza smrti djeda ?
 5. Koliko sam shvatio , baka je živa.
 6. Dugogodišnji sam korisnik invalidske mirovine prema ZOPHBDR, i kada sam odlazio u mirovinu pitao sam što je s II. stupom ? Odgovor je bio sljedeći ;"Imali biste pravo podići taj novac samo u slučaju da ste s danom umirovljenja navršili 50 g. ". Na portalu "24 sata", danas, piše kako se u slučaju invalidske mirovine može isplatiti 2. stup, ali čak i tada, samo u obliku mirovinske isplate.
 7. Ok, vraćeno općinskom sudu i istoj sutkinji 6. studenog 2019. . Do sada nije poduzeta nikakva radnja, osim slanja nekakvih troškovnika (ne znam komu). Podsjećam, radi se o KD, TTO, počinjenom prije 4 godine. Mislim da ovo probija sve razumne rokove.
 8. Da. Ostalo vam ovisi o prihodu OPG-a ili uvjeta natječaja.
 9. Mislim da nije oslobođena, jer naknada za pomoć i njegu u kući nije isto što i korisnik socijalne skrbi.
 10. Ukinuta presuda 1. stupanjskog suda zbog bitnih povreda ZKP-a. Značili li to vraćanje predmeta na 1. stupanjski sud ili .... ?
 11. Može li osoba koja je darovala nekretninu prije više od 10 godina, nekom izjavom isključiti ostale nužne nasljednike zbog nebrige prema njoj, a ta osoba je roditelj? Jer, ako sam dobro shvatio, sva djeca su dužna brinuti se o roditelju, iako je roditelj nekretninu darovao samo jednom djetetu.
 12. Koji je rok za pismenu dostavu presude oštećeniku u kaznenom postupku ? Presuda je osuđujuća (TTO) i donesena 6. lipnja o.g. . Čak ni na stranici e-predmet ne vidim ništa, osim da je ročište toga dana održano.
 13. Da li ste HRVI ? Ako jeste imate popust na osiguranju vozila.
 14. Tako je. Susjed je ušao na njegovo i počinio kazneno djelo krađe (vjerojatno teške krađe) i sad se ismijava s njim. Dakle, susjed bi i samim priznanjem da je ukrao, prišio sebi još jedno kazneno djelo. Možda završi po onoj : neka meni crkne krava, ali susjedu dvije.
 15. Tanak argument. Još manje dokaz. Ili zaista mislite da će liječnici iz povjerenstava skakati sami sebi u stomak zbog izjave osvetljive bivše supruge ?
×
×
 • Napravi novi...