Jump to content

Robi91

Korisnik
  • Broj objava

    15
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala Rudavi ja sam u svakom slučaju za.
  2. Pa dragi suborci mislim da bi bilo u redu i pošteno od kolege Rudavog da nam napiše u kojoj je fazi njegov razgovor sa odvjetnicom i dali je uopće bio sa njom.Ako nije neki problem neka objavi u kojoj je to fazi,jer stvarno već dugo čekamo.Ako pak nebude njegove objave moj prijedlog je da svejedno pokušamo zajedno ući u pravnu bitku jer sigurno će nam biti "jeftinije",a kako smo većina u totalnoj banani što se tiče financija mislim da nam drugo ne preostaje nego eventualno pričekati još malo pa se onda pokušati naći barem mi koji smo iz Zagreba i okolice.Do tada pozdrav svim hrvatskim braniteljima.
  3. Puno hvala i Morkomvuku i Zagiju,ali samo sam htio reći svoje iskustvo u vezi obnove postupka kod HZMO-a.Vjerovali ili ne rečeno mi je upravo tako :ako nemate HRVI nemožemo vas niti vještačiti.Moram priznati da je i meni to potpuno nelogično,ali nema predaje i idemo do kraja.Sada ću zatražiti od doktora opće prakse da me ponovno pošalje na vještačenje u Tvrtkovu pa da vidimo kaj će reći ili da pričekam jer mi u rješenju piše da je kontrolni pregled u listopadu pa da onda idem po redovnoj proceduri ako će me uopće zvati jer sam čuo da i tu rade spačke sa nama.Molim savjet i pozdrav svima.
  4. Pa kolega Depresiva ,ja nemam takovo iskustvo.Naime kada sam došao u Tvrtkovu na vještačenje zbog pogoršanja zdravstvenog stanja sa svim novim nalazima itd.rečeno mi je da me bez statusa HRVI nemogu vještačiti i upravo smo zbog toga na temi Ustavni sud-međunarodni sud pokrenuli nešto sa tim u vezi odnosno pokušali smo se okupiti da se ide na ocjenu ustavnosti istog zakona.Pozdrav.
  5. Pozdrav svima koji prate ovu temu.Pa mislim da smo malo skrenuli sa teme s kojom je započeto na ovoj stranici,a još sam mišljenja da bi svi koji poznate bilo koga od naših suboraca koji su kao i mi koji se pokušavamo okupiti da nas bude što više,trebali ih uputiti da se jave kolegi Rudavom ili ih ako oni nisu u mogućnosti vi prijavite,vezano za ovu našu problematiku.Ispada da nas ili nema ili neznam kaj već jer nas se okupilo strašnih 20-ak,a svi znamo da nas je na tisuće.Žalosno!!! Pozdrav svim Hrvatskim braniteljima!!! :tuzan: :tuzan: :tuzan:
  6. Svakako da zanima i mene,a i ostale suborce koji smo na temi Ustavni sud-međunarodni sud.
  7. Pozdrav svima.Ma bio sam i ja prije nekih 2mj. i rekli mi isto što i kolegi Zagiju,dakle i pravnica mi je rekla da bez HRVI-a nema novog vještačenja bez obzira na novu med.dokumentaciju.
  8. Pa dragi kolega PrEsVeTli,nas većina koji smo pisali ili nešto pišemo o ovoj temi skoro da smo iscrpili sve moguće pravne stvari u RH,osim ustavnog suda pa se zato i pokušavamo samoorganizirati i nešto pokušati ako ne na ustavnom onda na međunarodnom sudu i svaki naš suborac koji je dobio odbijenicu sa upravnog suda radi #NEPRAVOVREMENOSTI# pokušava i pokušat ćemo da se nešto pokrene,a svi su dobrodošli.
  9. Istina sve što se navodi .Ja sam momentalno isto u bolnici i svakom našem suborcu koji ima istu problematiku pričam o ovome što je pokrenuto na ovoj stranici,a sa prijateljem Dodadi-em se znam sa ratišta i privatnopa skupa pokušavamo obavijestiti što više naših suboraca.
  10. Pa jednostavno ne mogu shvatiti da nas nema više ili da svi čekamo da netko drugi rješi naše probleme vezano za ovu problematiku,ali i uopće.Ništa glavu gore i pričekati da nas bude barem desetak,mada vjerujem da nas je sa ovim problemom na tisuće. :tuzan: :tuzan:
  11. Dali si dobio moj mail Rudavi i dali se nas kaj skupilo.
  12. slažem se u potpunosti sa tobom i imaš moju potporu evo ja sam već uspio preko jednog suborca dobiti tel.broj od Nobila mada ponavljam da to netreba biti beš on.Pozdrav za sada i ujedinimo se.
  13. Ljudi moji i dragi suborci.Već dugo vremena čitam šta nam se sve događa samo radi toga što smo zakasnili predati zahtjev za HRVI u famoznom roku.Meni se dogodila ista stvar kao i još mojoj dvojici ratnih kolega,naime šta hoću reći:trebamo se svi mi koji imamo ovu problematiku sakupiti pa uzeti jakog odvjetnika poput Nobila ili sl.,jer što nas je više manje će nas koštati pa krenuti u pravnu bitku dali na Ustavni sud ili u Srazbur manje bitno jer samo tako moći ćemo reći da smo pokušali sve.Još bih htio reći da svaki od nas poznaje nekog svog suborca sa istim problemom pa mislim da nas ima na tisuće i onda si ipak mislim da bi se morali ujediniti pa pokušati zajedno kao i 1991.
  14. Molio bih gosp.Mrljavca i ostale znalce da pomognu ako imaju kakovih saznanja.Naime hrvatski sam branitelj i dragovoljac domovinskog rata u profesionalnoj mirovini 30/70 bez statusa HRVI-a,i pokušavam pokrenuti ponovno vještačenje u Tvrtkovoj zbog pogoršanja bolesti,ali stalno nailazim na ¨zid¨jer mi konkretno vele da me od 21.12.2009.neće vještačiti bez statusa HRVI,a za isti sam dobio odbijenicu radi nepravovremenosti bez prava žalbe.Inače su mi priznali 100% bolovanje kao posljedicu stradavanja u DR-u,imam četiri dnevne,hrpu nalaza,....Molim savjet šta uraditi jer sa ovim novim zakonom su nas stvarno usrećili.Unaprijed hvala i pozdrav svim braniteljima.
  15. Pa ovako kolega i suborče.Ja sam danas bio u uredu državne uprave zbog istog problema te mi je dano sljedeće objašnjenje.Pošto smo zakasnili sa predavanjem zahtijeva za HRVI oni nas automatizmom(neznam zašto)nemogu poslati na vještačenje stručnom timu,nego mi je još rečeno da čekam produljenje roka za HRVI kao oni imaju informaciju da će do njega doći u što ja, kao i mnogi drugi čisto sumnjam.Tako da nam preostaje borba sa bolešću i ostalim vjetrenjačama.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija