Jump to content

da da pamet

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je da da pamet objavio

  1. molimmm vas pomocc???!!! nitko mi nije odgovorio !!molim vas hitmo mi je!!
  2. molim vas pomoc otvaram doo za proizvodnju kolaca i sada ja bi radila iskljucivo po narudzbi ,dali moram imati i maloprodaju ili moze biti samo proizvodnja i u koji ured moram ici da bi mi odgovorili na to pitanje jer u uredu za gospodarstvo neznaju mi se izjasniti ..znaci to bi bila proizvodnja samo po narudžbi ..znaci ne da mi recimo sada netko dodje i kupi nego moze doci osoba i naruciti a ja joj onda pravim??
  3. i mene bi to zanimalo ??ima li netko odgovore i mozda jel zna netko da li bi mogla registrirati kucnu radinost za proizvodnju raznih stvarcica o medenjaka ko sto su kucice ...srceta za valentinovo i sl??
  4. hvala svima na odgovorima..ali imala bih jos par pitanja??Zanima me dali mi netko moze od vas pomoci ..znaci ovako otvaram proizvodnju kolace zanima me dali mi kuhinja sto se tice radnih povrsina i visecih elemenata mora sve biti od inoxa ili mogu biti radne plohe od (neznam kako se zove ta vrsta materijala)onoga materijala koji bude na normalnim kuhinjama koje kupujemo u trgovini-pitam zato sto je inox poprilicno skup pa se raspitujem...znaci recimo da bude metalna ili zeljezna konstrukcija i gore ta radna ploha kao iz nasih kuhinja??!!! moze li se tako??
  5. molim vas oni koji znaju da mi pomognu hitno mi jee!!!
  6. MOLIM VAS POMOC!! otvorila bi doo za proizvodnju kolaca,mene konkretno zanima posto sam ja zaposlena i primam redovitu placu ,a nebi davala otkaz dali mogu otvoriti doo i ja sama raditi u njemu , znaci pitanje je dali ja kao vec zaposlena osoba mogu otvoriti na sebe doo i sama raditi u njemu a da bude sve legalno???
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija