Jump to content

TULIPAN870

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je TULIPAN870 objavio

  1. dobra dan svima,,molim za pomoc.

     

    htjela bi na mužev auto staviti tablice sa svojeg koji sam odjavila. no mužev auto ima papire na njegovog ujaka jer je on dizao kredit kada se auto kupovao i ugl sve glasi na njega,,a mi imamo punomoc za voziti auto.

     

    mene zanima kako najbezbolnije, citaj najjeftinije, to prebaciti na moje ime.

     

    malo sam citala po forumu o darovnim ugovorima, da l moze ujak darovnim ugovorom darovati auto svojem ocu,,a on onda unuku odnosno mojem mužu :zbunj:.

     

    hvala unaprijed!

    Bog maco evo moje iskustvo ,prije par godina ja i rođeni brat smo cijepali numeru i nismo mogli darovnim ugovorom .Cijela parcela se vodila na njemu i morao sam platiti porez,sada neznam koliko posto,tako i u tvom slučaju neznam baš da će iči kako misliš ,odi negdje u pravnu službu i dobiti češ besplatnu informaciju,a i kod ovih što vrše prepis vozila oni bih to trebali znati ,sretno i bog .

  2. Tko kaže da i u dobu rata ne možeš oboliti , a nema veze s ratom. Primjer je recimo prometna nezgoda. Poznam čovjeka koji je naveo između ostalog i to da mu se otac ubio. Žena ti našla dojebnika itd..... . Naravno da ti želim sreću ali shvati da ako si nešto "lanuo" to ide u dosje i gotovo. Ranjavanje je nešto drugo.

     

    Neznam prijatelju što te natjeralo na ovakav komentar na moj odgovor kolegi .Ja sam dragovoljac u srcu i duši ,i naravno da sam išao na oboljenje nastalo tjekom više od 5 g rata što je i komisija potvrdila i toga se mi branitelji moramo držati ko pijan plota ,Išao si tako nisko da si me gotovo uvrijedio i ja znam za puno takcvih i sl situacija ali to me se netiče.Pogotovo ovo sko si nešto lanuo to ide u dosje neznam uistinu kuda bih to stavio i što to znači.Mislim da bih trebali jedan drugom uistinu ljudski pomoči a ne tu iznositi neke špekulacije ,od kojih nema nitko ništa .Napominjem ti da sam jedan od 5387 ako je točno ali blizu sigurno koji smo neprekidno sudjelovali u obrani voljene i drage nam HRVATSKE .POZDRAV SVIM ISTINSKIM BRANITELJIMA MA GDJE BILI.

  3. Pozdrav prijatelju nikakvi civilne bolesti i nalazi ,samo bolest nastala u obrani to jest ratu.Novom dokumentacijom i nalazima dokazao da je nastupilo pogoršane i to je to .A kako oni to određuju i meni nije jasno ,nisam ni sam mogao vjerovati kada je stiglo iz zagreba .Kao što mrljavac kaže ni meni nitko ništa to jest vještak u područnom uredu nije ništa rekao ,tako da ja neznam kakva je gdje procedura.Po mojim papirima bih trebao imati 100% rat jer je bolest posljedica rata,na koji način oni to nama određuju neka dragi bog zna .Želim ti puno sreče treba ti puno strpljenja redovitog liječena i nešto se mora desiti naravno u pozitivnom smislu za tebe .Pozdrav i sretno.

  4. Novi sam na legalisu ali za ovo kratko vrijeme vidim da je prava stvar ,puno čovjek može naučiti ,odnosno besplatno doči do pravih odgovora na svoja pitanja i probleme .Zbog toga upućujem sve pohvale moderatorima svih tema ,na iscrpnim i korisnim savjetima i odgovorima.Srdačan pozdrav i nastavite tako dalje .

    Biseri

    Sjede Mujo i Haso u kafani i razgovaraju o svojim svadbama, kako je sve išlo i Mujo duboko uzdahne i kaže:

    - E moj Haso, meni ti je najdraže pustiti snimku svadbe unazad, samo sjedim, gledam i uživam...

    Haso ga zbunjeno pogleda i upita: - Pa što baš tako?

    Mujo uzdahne još jednom:

    - Eh, vidi kako to ide ... muzika vraća pare, janje se sastavi, a Fata ode kući materi ...

     

     

    Pita tinejdžer Cigo oca:

    - "Tato, ćeš mi kupiš jedan taki Mercedes?"

    - "Radi, sine, pa zaradi. Ja sam tries godine radio u Nemačku ko konj."

    - "Ja to ne mogu. Ja ću moram da radim ko limar, il ko čistač."

     

     

    Krenuo Cigo u Italiju, i obećao djeci da će im donijeti što god požele.

    Najstariji kaže da hoće bicikl, drugi sin bi loptu, kćer bi Barbiku...

    Na kraju dođe Cigo do najmlađeg:

    - "Što ćeš ti, mezimac moj, da ti tvoj tatica donese?"

    - "Donesi mi 2 jajca."

    - "A joj, pa što će ti 2 jajca?

    - "Da kompletiram onaj kur*c kojeg ćeš njima donijeti."

     

    Ovaj zadnji je fantastičan .

  5. Interesira me da li je nekome u zadnjih godinu dana recimo na vještačenju u HZMO povišen udjel (%) rata u kumuliranoj mirovini po ZOPHBDR. Bilo da je to ostvario već u prvom stupnju vještačenja, ili tek nakon žalbe Središnjoj službi HZMO-a, ili pak nakon pozitivne presude Upravnog suda?

    Meni je u 12mj 2012 imao sam40-60 vojni i civilnidio.Podnošenjem nove dokumentacije,nalazi dnevna bolnica ,novi psiho test išto več treba od mog lijećnika opče prakse koji je i napravio zahtjev za reviziju ,sada imam 50-50

    ,prvi puta nakon umirovljenja 2008god,i prošlo.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija