Jump to content

vragolasti denis

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je vragolasti denis objavio

  1. Poštovani Zanima me za otvaranje trgovine mješovitom robom što mi je potrebno od struke i dokumentacije, koje su djelatnosti i što mi je sve potrebno za otvoriti takav obrt? Ako se može otvoriti kao obrt? Moja struka je elektroinstalater, SSS. Hvala.
  2. da... znači treba određeni broj solarnih panela da bi se napravila solarna elektrana za proizvodnju struje.
  3. Poštovani Da bi ugradio solarnu elektranu na krov potencijalnom klijentu kakve dozvole moram posjedovat ili samo kao trgovačko društvo mogu kupit materijal, izradit ponudu i ugradit solarnu elektranu na krov? hvala.
  4. 3-godišnju sam završio elektroindustrijsku i obrtničku školu i upisao zvanje elektroinstalater. A tečaj za servisera računala sam završio u narodnom učilištu Rijeka u trajanju od 3 mjeseca. Znači ove djelatnosti vezane za računala mogu otvoriti? HVALA!
  5. Pozdrav Zavrsio sam trogodišnju školu i stekao SSS smjera elektroinstalater. Naknadno sam završio tečaj servisera računala u narodnom učilištu u Rijeci i to zvanje sam upisao u radnu knjižicu. Pošto sam nezaposlen sam htjeo iskoristiti poticaj sa HZZ-a za samozapošljavanje pa me sad zanima sljedeće: - Mogu li otvoriti obrt i bavit se servisom i održavanjem računala u firmama i kučanstvima i pod koju to djelatnost spada? - Moram li imati neko pisano iskustvo? ( upisano u radnoj knjižici ) - Mogu li ove dijelatnosti otvoriti? - 62.02 SAVJETOVANJE U VEZI S RAČUNALIMA - 62.03 UPRAVLJANJE RAČUNALNOM OPREMOM I SUSTAVOM - 63.12 INTERNET PORTALI - 62.01 RAČUNALNO PROGRAMIRANJE - 62.09 OSTALE USLUŽNE DJELATNOSTI U VEZI S INFORMACIJSKOM TEHNOLOGIJOM I RAČUNALIMA - 95 Popravak računala i predmeta za osobnu uporabu i kućanstvo - 95.1 Popravak računala i komunikacijske opreme - 95.11 Popravak računala i periferne opreme - 95.12 Popravak komunikacijske opreme - 43.2 Elektroinstalacijski radovi, uvođenje instalacija vodovoda, kanalizacije i plina i ostali građevinski instalacijski radovi - 43.21 Elektroinstalacijski radovi HVALA!
  6. Pozdrav Zavrsio sam trogodišnju školu i stekao SSS smjera elektroinstalater. Naknadno sam završio tečaj servisera računala u narodnom učilištu u Rijeci i to zvanje sam upisao u radnu knjižicu. Pošto sam nezaposlen sam htjeo iskoristiti poticaj sa HZZ-a za samozapošljavanje pa me sad zanima sljedeće: - Mogu li otvoriti obrt i bavit se servisom i održavanjem računala u firmama i kučanstvima i pod koju to djelatnost spada? - Moram li imati neko pisano iskustvo? ( upisano u radnoj knjižici ) - Mogu li ove dijelatnosti otvoriti? - 62.02 SAVJETOVANJE U VEZI S RAČUNALIMA - 62.03 UPRAVLJANJE RAČUNALNOM OPREMOM I SUSTAVOM - 63.12 INTERNET PORTALI - 62.01 RAČUNALNO PROGRAMIRANJE - 62.09 OSTALE USLUŽNE DJELATNOSTI U VEZI S INFORMACIJSKOM TEHNOLOGIJOM I RAČUNALIMA - 95 Popravak računala i predmeta za osobnu uporabu i kućanstvo - 95.1 Popravak računala i komunikacijske opreme - 95.11 Popravak računala i periferne opreme - 95.12 Popravak komunikacijske opreme - 43.2 Elektroinstalacijski radovi, uvođenje instalacija vodovoda, kanalizacije i plina i ostali građevinski instalacijski radovi - 43.21 Elektroinstalacijski radovi HVALA!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija