Jump to content

ivana_26

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ivana_26 objavio

  1. ivana_26

    pomoć

    To je vrsta nasilja u obitelji. Moja preporuka Vam je da si nađete manju garsonijeru, za Vas i kćer će biti dovoljna. Ako imate malu plaću, tražite besplatnu pravnu pomoć koja će Vam biti sigurno odobrena, uzmite dobrog odvjetnika i vratite što je vaše. Ako ne u novcima, tražite pola kuće. Želim Vam sreću, pokrenite se radi svoje kćeri jer ćete ostati sami i na kraju opet bez novaca...
  2. Zanima me dali moj bivši suprug može na mene prebaciti Nenamjenski kredit koji je utrošen na uređenje kuće njegovih roditelja gdje smo živjeli i vraćanja 5.500e njegovih roditelja za kupljeni auto koji je on za par mjeseci prodao? Ja sam odselila iz te kuće prije 3 godine, a papiri za rastavu su predani na sud 21.8.2012 i još čekam barem na privremenu mjeru. Trebam napomenuti da sam sa djecom podstanar, nisam mu ni jamac niti ništa bila jer je kredit dignut na osnovu životnog osiguranja gdje je on zaštićen, ne ja.. Znam da se imovina dijeli, ali mi nemamo nikakve bračne stečevine, ja od tih novaca nemam ništa. Molim hitan odgovor.
  3. radim kod privatnika već 2 godine, ugovori su na određeno svi do sada. prije 2 dana sam saznala da sam trudna i otvoreno mi je čuvanje trudnoće jer radim kao fizički radnik u proizvodnoj hali. ugovor ističe 31.03. ... što sada mogu napraviti? on ako ne mora, ugovor mi neće produžiti, koja imam prava, kome se obratiti?? pomozite..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija