Jump to content

Danijela Bernat

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Danijela Bernat objavio

  1. Mene na tu temu zanima dali je ikako moguce nest tu napravit bilo sta! Jer sam ja u tom problemu i ako cu morat platit zavrsit cu na ulici!!!
  2. Da pise članak 11a. .,. Ali tko zna kaj znaci taj clanak ako du nitko ne objasni!
  3. Molim pomoč

    Dobila sam porezno rjesenje, da platim razliku poreza kojeg sam bila oslobođena prilikom kupnje prve nekretnine jer nisam napravila promjenu adrese na istu. Sve se to dogodilo jer me nitko nije informirao da za to imam zakonski rok!! Molím savjet jer to nemam cime platit.

  4. Dobro shvatila sam bez tuzbe nita.Ali jos jeddnopitanje koko otprillike te tuzbe traju??
  5. Tuzba!?Sve se to plača!!Imam kucu koju sam kupila na kredit, samohrai sam roditelj 2 djece...Imam samo jednu placu koja vjerujte mi nekad jedvice pokriva troškove znaci iako ja imam crno na bjelo na papiru da imam pravo sluznosti ja je moram tuziti!? A tko mi nakon toga garantira da budem mogla svoje pravo i koristit ili bude to opet samo na papiru!?
  6. Evo novih saznanja gđa je ipak uspjela legalizirat to na neki k... nacin! Kad sam zvala i pitala na koji nacin je ona to legalizirala bilo mi receno da se do 6 mj ove godine moglo sve legalizirati bez da te itko ista pital glavno da si imal novce i sve ljepo platil!!!
  7. Molim pomoć Kupila sam kucu koja ima mali problem ali u to vrjeme dok sam kupovala je nisam mislila da bi to mogao biti problem! Uglavnom, kuca se nalazi na parceli sa jos jednom kucom koja ima zajednicki ulaz u dvoriste, moj. a se kuca nalazi iza u dvoristu a kuca ispred ima samo taj ulaz za koji ja imam papire za pravo sluznoszi ali je moja susjeda koja se nalazi u toj kuci zabranjuje meni i djeci zadrzavanjna tome prolazu, ulaz s autom, jer je dio toga puta i susjedov sa strane ali se tim ddjelom koristimo samo zato jer je ona na postojeci put dogradila svoju kucu, znam da je komplicirano i tesko za objasnit pa molim nekoga tko je uspio shvatit ovu zavrzlamu da mi pomogne! Kaj da radim ? samo jos da kazem da to kaj je sagradila nema dozvolu i nije legaliziran!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija