Jump to content

darmi

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je darmi objavio

  1. Ja sam položila 09.11. a svjedodžba mi je stigla točno poslije mjesec dana.
  2. Nisi jedina, ja sam polagala 09.11. i isto sam bila nervozna kao i ti ,što se tiče sustava i uredskog, ne kužim zašto su to krivi predmeti kad su obvezni tako da nisi uzalud učila. A što se tiče pristojbi meni je baš bilo to pitanje , samo da nabrojim oslobođenja ,a kolegici kad se plaća pristojba.Moj ti je savjet da se probaš opustit i izaći na ispit.
  3. Pridružujem se molbama jer i ja imam ispit uskoro a već sam molila skriptu na forumu ko zna koliko puta ili bar stavite pitanja sa ispita pa da se mogu orjentirati budući da imate ispit prije mene. andreemma@mail.com :cita:
  4. Nije moguće da baš nitko nema skriptu ni primjere,molim vas pošaljite mi bar nešto da znam šta me očekuje.andreemma@gmail.com
  5. I ja bih molila dobru dušu da mi pošalje skriptu i primjere sa ispita,uskoro mi je i ispit pa molim vas pomažite Moj mail je andreemma@gmail.com
  6. Istu situaciju imam i ja,rečeno mi je da mogu prijaviti dsi što sam i napravila u ponedjeljak, a budući da nas u Ministarstvu gdje sam na so ima puno, moguće je da nas pozovu i poslije odrađenog so tj. u roku od 6mj poslije odrađenog so.
  7. Hvala punoooooo Proračunska gataro,zahvalna sam ti od srcaaaaaaa.:hvala:
  8. Molim te Proračunska gataro pošalji i meni skriptu, moj mail je :cita:andreemma@gmail.com
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija