Jump to content

jasen

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. jasen

    stan

    Tuže me susjedi i klijentela iz kafića da pjem (a ne pijem) i da se ne ponašam normalno. Također se tuži i frizerka iz zgrade na mene da nisam normalna. Žele me istjerati iz stana jer da svima smetam jer sam nervozna i šta ja znam. I da imam paranoje od susjede i muža i njenog sina. nemam posao, šta da radim? Ne mogu tek tako doć do posla jer me uvijek neko izogovara. Pa i majka i brat.
  2. Pa problem i sa susjedom. Kaže majci daj joj deset kuna za pivo i istjeraj je vani da pije!? Naime, ja imam više obrazovanje, a one dvije jako loše, niti osrednje, ali one su zaposlene, a ja ne. Jako trpim zbog njihove ljubomore, a osim toga, nisam naročito sklona alkoholu. Susjeda i majka me klevetaju da sam alkoholičar (urade sve da me istjeraju iz kuće, a onda klevetaju da sam išla piti). Ja osim svih problema koje imam, zbog njihovih kleveta ne mogu naći prikladan posao. Osim toga toliko su me zlostavljale da sam jedno vrijeme uzimala lijekove za smirenje, a onda bi one dvije ogovarale okolo da sam i luđakinja koja izmišlja stvari. zbog njihovog osobnog emocionalnog nezadovoljstva mnogi su ljudi stradali, a i ja lagano umirem u kući trpeći sva ta iživljavanja.
  3. ma opet ja, naime da pojasnim situaciju, majka me emocionalno zlostavlja, jednostavno iz nekih razloga me nije prihvatila (otac je ne želi i slične situacije), pa me ogovara po čitavom Spliu. Toliko me mrzi da se više ne može kontrolirat a ja sam prisiljena s njom živiti. Najviše bi volila da sam ja mrtva, to se osjeti. Čak je otišla kući kod stanovite Zlate, tako ću je zvati, koja mene osobno ne podnosi i ogadila me njoj i njenoj obitelji. u mladosti je bila promiskuitetna, a sad je odebljala pa je s tim gotovo, a ja trpim posljedice.
  4. Pusti prezime, to je nebitno. Najbitnije je da mu pružite moralnu potporu, i naravno emocionalnu ukoliko je to potrebno.
  5. imam takav sučaj u svojoj obitelji i iz osobnog iskustva mogu reći da agresivni stav majke s vremenom neće učiniti ništa dobra njoj samoj. A što se tiče vas osobno, smatram da je najbitnije djetetu dati emicionalnu potporu bez obzira na sadašnju situaciju. nekad je potrebno proteći mnogo vremena, ali rezultati će sigurno doći. Bitno je da na njenu agresiju ne uzvraćate istom mjerom, djeca osjećaju mnogo više nego odrasli.
  6. interesira me kakav je postupak odricanja od jednog roditelja za kojeg ja smatram da postoji emocionalna netrpeljivost koja je dovela do nekih neugodnih situacija
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija