Jump to content

mani1

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je mani1 objavio

  1. Bok svima! Upravo sam se vratila sa državnog, PROŠLA!!! Za početak da naglasim da se "divim" svima onima koji su napisali da su učili oko 10 dana! Ja sam učila mjesec i pol, od toga oko 3 tjedna po 4 sata dnevno, a zadnja 3 tjedna oko 6 sati dnevno (možda je problem u meni????). Pravnica sam, radila sam u CZSS. Na općem dijelu pitaju i osnovno i detalje, znači treba sve znati, ali vas nemaju namjeru rušiti i svi su bili susretljivi i ljubazni. Na posebnom dijelu smo imali jednokratnu naknadu, ali ne rješenje, nego sastavak (prepisivanje iz Zakona). Ono što je nas zateklo je to što smo mislili da će nas pitati ono što smo doista i radili u Centru, konkretno sam radila na Odjelu skrbništva za odrasle, ali je ispitivačica rekla da nju to ne zanima i pitala je Zakon o socijalnoj skrbi. Ne pita samo da nabrojite npr. načela ili novčane naknade, nego pita i definicije. Ostale zakone iz posebnog dijela nije nikoga pitala. Sve u svemu, treba dobro naučiti. Sretno svima!!!
  2. Pozdrav! Da li bi mogao/la i meni poslalati posebni dio za socijalnu skrb? Također sam pravnica i radim u Centru za socijalnu skrb, na mail. 1katarinajerkic@gmail.com
  3. dobro bi mi došlo, ako možeš, pošalji mi !!! Hvala:hvala:
  4. još uvijek nemam skriptu, i ja tražim, VSS, posebni dio socijalna skrb
  5. Pozdrav, da li mi možeš poslati tu najnoviju skriptu za državni, na email: 1katarinajerkic@gmail.com Unaprijed hvala!!!
  6. Pozdrav svima! Pravnica sam na stručnom osposobljavanju u Centru za socijalnu skrb i trenutno prikupljam literaturu za državni ispit koji bih polagala u Ministarstvu uprave. Opći dio planiram učiti po pitanjima sa Ministarstva uprave, s tim da za 4 grupe predmeta, nema pitanja (osim za SSS). Da li je dovoljno učiti po pitanjima za SSS uz dodatak skripte od Geomana (za navedene 4 grupe predmeta) i dodatne literature od prof. Ljubanovića sa stranica Ministarstva? Dalje, da li je itko imao za posebni dio socijalnu skrb, kako je bilo, što se traži na pismenom? Dobrodošle su sve informacije jer trenutno samo prikupljam literaturu, svatko govori drugačije, pa je svaki koristan savjet dobrodošao!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija