Jump to content

dugy-vz

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je dugy-vz objavio

  1. Naravno da nije smiješno ! Palac gore za razmišljanje !
  2. Možeš preko CZSR, a naravno možeš i preko suda...u svakom slučaju imaš pravo na to.
  3. Zahtjev se podnosi kod suda, tko-nema veze...zatim vas sud šalje na centar za socijalni rad, na nekakvo savjetovanje ili ti ga mirenje, bla.bla bla...nakon čega donose odluku da je brak trajno narušen, te šalju prijedlog sudu da razvrgnu brak (postoji mogučnost da centar izađe na uvid kod oba roditelja)...plačanje (ja osobno sam platio 100 (sto) kn), pošto nisam bio u radnom odnosu...na kraju zahtjeva zamoliš sud da te oslobodi od sudske pristojbe i to je to.... Odvjetnik vam neteba, pogotovo ako se razilazite sporazumno.
  4. On je obavezan zakonom uzdžavati to dijete, dakle morat će plačati alimentaciju...preporučam da sud odredi visinu alimentacije, jer dogovori su "rekla-kazala". Sva imovina stečena u bračnoj zajednici dijeli se na 1/2, dakle, niste morali biti čak ni u radnom odnosu za vrijeme trajanja braka...jasno nakon razvoda morat ćete podići tužbu za podjelu bračne stečevine. :wavey:
  5. U 90% slučajeva dijete/djeca pripadaju ženskom roditelju... Dijete gubiš u slučaju ako si povezana ili kažnjavana sa bilo kakvim drogama, ovisna o alkoholu, tabletama (sklona suicidu), i slično...jasno, što druga strana mora i dokazati... Nadam se u dobar ishod po tebe...
  6. Malo ti je pitanje zamršno... Želiš li zadržati dijete ili želiš da dijete pripadne ocu ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija