Jump to content

bozidarbelavic

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je bozidarbelavic objavio

  1. Istina, ali s obzirom da planiram graditi na toj čestici arhitekt mi preporučuje da maknemo teret s čestice.
  2. Poštovani hvala. Znači riječ je o Ugovoru o dosmrtnom uzdržavanju iz 2008., tako da je čestica u vlasništvu tate 1/1. Baka je samo u teretu kako je navedeno: "Temeljem Ugovora o dosmrtnom uzdržavanju od 22.09.2008. uknjižuje se pravo doživotnog uživanja na nekretninama upisanim u A, za korist: ...." Gdje mogu nabaviti primjer takve izjave o odreknuću, mogu li to sam sastaviti i ovjeriti kod bilježnika ili moram angažirati odvjetnika??? Unaprijed se zahvaljujem.
  3. Molim za pomoć kod sljedećeg: Tata bi htio prenjeti zemljište/česticu na mene, ali baka je temeljem Ugovora o dosmrtnom uzdržavanju upisana kao teret i ima pravo doživotnog uživanja. Baka također pristaje i želi se odreći te čestice. Što mi je činiti, koji je postupak?? Unaprijed zahvaljujem.
  4. Poštovani, imam jedno pitanje i nadam se da mi možete ponuditi odgovor. Unaprijed se zahvaljujem! Da li se poslovi umjetničkog voditelja koji se sastoje od uvježbavanja glazbenog programa (folklorni ples, sviranje tamburice) mogu smatrati autorskim dijelom???
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija