Jump to content

infozgg

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Vjerojatno ovo drugo,ja ni jedan racun nisam nikad od njega dobio,samo ne znam na koji nacin bi ja mogao barem presudu pravomocnu,naravno osobadjajucu uzeti i gdje.Da li u sudu ili gdje i na koji nacin ,hvala !
  2. Da li se negdje na netu moze vidjeti presuda kazneg suda,u mom slucaju je bila oslobadjajuca,jer mi vec godinu dana odvjetnik nije urucio-poslao presudu i da li imam na pravo povrat nekih troskova,svaki put po dolasku odvjetnika me je kostalo 1600 kn,a sve ukupno je bilo oko 10 000 kn za 5-6 dolazaka dok se nije sve zavrsilo ,hvala !
  3. nakon istraznog rocista,postoioji li zakonkski rok o nekom rijesenju ili odluci??
  4. Kupio auto star 16 godina u 1. mjesecu 2007.kupljen je za 4.000 kn.ugovor o prodaji ovjeren kod javnog biljeznika,kako sam inace imao punomoc od ranije o voznji istog,registraciji i svemu ostalom,nisam otisao auto prijenjeti jos uvijrk na sebe sto znaci da za ovih 6 mjeseci nisam prijavio kupvinu auta a ni odjavu ni prijavu novog vlasnika...Sto dalje sada uciniti.Da li ima neki rok ili ev. kazna novcana ili ili,pojma nemam pa molim odgovore.Hvala!
  5. infozgg

    clanak

    Sto konkretno uciniti
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija