Jump to content

infozgg

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je infozgg objavio

  1. Vjerojatno ovo drugo,ja ni jedan racun nisam nikad od njega dobio,samo ne znam na koji nacin bi ja mogao barem presudu pravomocnu,naravno osobadjajucu uzeti i gdje.Da li u sudu ili gdje i na koji nacin ,hvala !
  2. Da li se negdje na netu moze vidjeti presuda kazneg suda,u mom slucaju je bila oslobadjajuca,jer mi vec godinu dana odvjetnik nije urucio-poslao presudu i da li imam na pravo povrat nekih troskova,svaki put po dolasku odvjetnika me je kostalo 1600 kn,a sve ukupno je bilo oko 10 000 kn za 5-6 dolazaka dok se nije sve zavrsilo ,hvala !
  3. nakon istraznog rocista,postoioji li zakonkski rok o nekom rijesenju ili odluci??
  4. Kupio auto star 16 godina u 1. mjesecu 2007.kupljen je za 4.000 kn.ugovor o prodaji ovjeren kod javnog biljeznika,kako sam inace imao punomoc od ranije o voznji istog,registraciji i svemu ostalom,nisam otisao auto prijenjeti jos uvijrk na sebe sto znaci da za ovih 6 mjeseci nisam prijavio kupvinu auta a ni odjavu ni prijavu novog vlasnika...Sto dalje sada uciniti.Da li ima neki rok ili ev. kazna novcana ili ili,pojma nemam pa molim odgovore.Hvala!
  5. infozgg

    clanak

    Sto konkretno uciniti
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija