Jump to content

Hatikvah

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Hatikvah objavio

  1. Ja sam se prijavio za taj tečaj za početak listopada. Međutim pošto ne živim u ZG, mene interesira je li Vam službe u kojim stažirate i radite (mislim na državne, ne gradske i županijske) plaćaju prijevoz i eventualno smještaj? Zahvaljujem!
  2. Bili bi meni mogao netko poslati skriptu za Poreznu posebni dio i primjeri pismenog dijela ispita? Koliko sam čuo obično se vrte primjeri da izradimo Rješenje poreza na dohodak ili na Godišnji Porez na cestovna motorna vozila? Ako ima bilo tko ikakve primjere i skripte molio bih da pošalje na mail hrvoje-1987@hotmail.com Unaprijed zahvaljujem.
  3. Prijavio sam sredinom mjeseca srpnja državni stučni ispit. Do kada mogu očekivati da će me pozvat za taj ispit, pošto sam na na ugovoru o stručnom osposobljavanju bez zasnivanja radnog odnosa te sam sada upravo napunio devet mjeseci staža?
  4. Podnio sam sredinom sedmog mjeseca prijavu državnog ispita za VSS kao polaznik stručnog osposobljavanja bez radnog odnosa u poreznoj upravi. Međutim, prije par dana je gospođa iz Ministarstva uprave zvala mog mentora (voditelja Porezne ispostave) da me pita gdje će me staviti u koju skupinu za posebni dio ispita. To je čak iznenadilo voditelja mog koji ih je proslijedio u Područni ured šefici kadrovske službe za Područni ured. Je li netko zna imali baš specijalni dio za poreznu upravu i imali netko skriptu ili ću morati odgovarati dio financije kao najbliže područje moje službe?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija