Jump to content

NENA1

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nažalost, moraš više puta nazvati 08009000 i biti "uporno dosadan", pa pismeni prigovor na nerealizaciju potpisanog zahtjeva u bilo koji t-com ili fax 08009393, Znam da zvuči glupo, ali ako korisnik izričito ne zahtjeva realizaciju usluge , pcm stanje se može otegnuti.
  2. Postoji u T-Comu i upravljiva zabrana odlaznih poziva, te zabrana poziva od strane operatera. Ako imate potrebu zvanja međunarodne destinacije, uzmete si upravljivu zabranu i njome zabranite odlazne pozive na međunarodne destinacije, a uključite ih kada želite. Ne zaboravite ih ponovno uključiti nakon obavljenog razgovora. Ako ne zovete međun. pozive uključite totalnu zabranu tih poziva i vaše brige su rješene. Nema nikakve naplate usluge! Javite se svom operateru na 08009000 ili u obližnji t-com centar. Ako možete, uključiteADSL.
  3. Meni su upravo sjeli na plaću i ne priznaju žalbu jer je polica potpisana na 12 mj. Za njih nema zastare.
  4. Savjetujem ti da kontaktiraš 0981550 i pitaš ih u kakvom je stanju tvoj broj i tvoj JMBG. Neznam sve činjenice, ali postoje slučajevi u kojima korisnici napišu zamolbu za vračanje prijašnjeg broja uz obavezan trajni nalog za naplatu računa. Na bonove ne može, ali ponovna pretplata je moguća.
  5. Suprug 1,03, a suokrivljeni 1,05 promila.Nemam odvjetnika i u tome mi je problem. Imate li kakvu preporuku za ZG ili KR?
  6. DOBILA SAM NALOG ZA NAPLATU REG.ZH.KOJI JE PODNIO SUOKRIVLJENI U SAOBRAČAJKI. KRIVNJA NA PREKRŠAJNOM NIJE JOŠ DONESENA, A OSIGURANJE KRIVI MENE IAKO MI SUDSKO VJEŠT. IDE U KORIST. NEMAM ODVJETNIKA, NO OČITO GA OVAJ DRUGI IMA JER SU MU NOVCI ISPLAČENI. PREPORUČITE MI NEKOGA IZ ZAGREBA. MOLIM HITNO ODGOVOR JER MI ISTIĆE ROK PREMA GLUPOM OSIGURANJU.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija