Jump to content

Apisoj

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Možete li mi molim Vas izračunati iznos obiteljske mirovine. Ja sam probala ali se baš ne razumijem u to. Tata je smrtno stradali hrv.branitelj, dragovoljac i ima čin bojnika. Korisnici mirovine su mama i sestra koja se redovno školuje. Unaprijed se zahvaljujem! Pozdrav!
  2. Da,invalidnina iznosi toliko. Ajde, bar sad znam da je to to. Neki stalno govore da to nije dobar iznos, a novo rješenje nismo dobili od 1992. godine, navodno zato što od kada smo krenuli u školu nismo prekidali redovno školovanje.Što se mirovina tiče, ništa mi više nije jasno. Nemam pojma, samo mi je čudno kad obitelji poginulih sa istim činom, datumom i mjestom pogibije imaju različite mirovine. Zar to nije malo čudno? Naravno, tu ne mislim na povećani iznos mirovine zbog broja djece. Možda ovi u mirovinskom pogriješe, a mi pojma nemamo. Hvala Vam što se trudite približiti mi ovu problematiku. Srdačan pozdrav! Bok!
  3. Ok. Puno hvala. Valjda će mo dobiti i mi rješenje. Pa ne znam hoće li novi izračun biti povoljniji. Tata je bio dragovoljac, poginuo 1991. godine, pričuvni policajac. Mislim da se invalidnina nije mjenjala ili nešto malo, odmah kad je donešen novi zakon. Hvala. Pozdrav!
  4. Poštovani, slučajno sam otkrila ovaj forum, nisam baš informirana u vezi prevođenja, pa vas molim za pomoć. Zanima me da li se i mirovine obitelji poginulih mjenjaju prevođenjem ili je to samo za HRVI? Naime, ja sam dijete poginulog branitelja i sestra i ja primamo mirovinu dok se redovno školujemo. Unaprijed se zahvaljujem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija