Jump to content

mandril

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je mandril objavio

  1. Pa što se čudiš? Ma ljudi su na skijanju,treba i njih razumjeti. Mislim da smo si malo i sami krivi, jer očito je to njima zajeb.....Ja sam zvao Min. Uprave-Službu za izobrazbu državnih službenika-evo i link sa kontaktima:http://www.uprava.hr/default.aspx?id=532 pogodite nitko se ne javlja, a kada sam zvao direktno centralu i pitao da me spoje s nekim nadležnim za DSI,vidi vraga netko se javio (ženski glas koji se nezna niti predstaviti). Nimalo ugodan razgovor, jer ja bi kao trebao znati što su mi rekli. E pa kada sam ja rekao da su mi rekli da ću dobiti početkom prvog mjeseca, a položio sam 20.12.2013. onda sam dobio odgovor da neka nazovem neki od navedenih kontakata. Pa sam zati rekao da sam i to uradio ,ali se nitko opet me javlja. Žena je šutila, a ja sam pitao da mi to nekako faksiraju ako je gotovo jer mi treba za natječaje. Ma kakvi, nema šanse. E sada dragi kolege imate brojeve-kontakte službe koje je teško i nači na stranicama Min.Uprave. Ja imam prijedlog da ih nazivamo svi koji imamo isti problem dok ne dobijemo odgovor.
  2. http://www.uprava.hr/default.aspx?id=530 Više manje sve ti piše na stranicama Ministarstva Uprave. DSI je u tvom slučaju mogućnost koju ja ne bi propustio. Sretno!
  3. Evo da malo podignem temu,pišem po drugi put...sve mi se pobrisalo Bio sam položio DSI 20.12.2013. za Višeg stručnog suradnika za prostorno uređenje i graditelstvo u programu stručnog osposobljavanja bez zasnivanja radnog odnosa. Pismeni se može pisati kako i piše na stranicama Min Uprave 4 h, ali ste gotovi u cca 1h jer se sve svodi na prepisivanje članaka iz Zakona o prostornom uređenju i gradnji. Imao sam i Zakon za nezakonite zgrade, ali mi nije trebao. Posebni dio je dakle pismeno-usmeni. Pitanja na pismenom: podrum,prizemlje, potkrovlje,bitni zahtjevi za građevinu, definirajte rješenje o uvjetima građenja, sudionici građenja, dokumentacija na gradilištu Kada to prepišete slijedi usmeni. Meni je to bilo širokoopisno odgovaranje i dosta ležerno,više neka pričica. Nisam morao striktno odgovarati, a vjerujem po izrazima ostalih nasmijanih lica kolega i drugi. Inače sam pravnik. Pitao me glavni projekt, zatim o rješenju o uvjetima građenja i uređenje čestice. Želim svima sreću i nemojte se bojati, nije to ništa strašno. Mišljenja sam da pada onaj ili ona ko stvarno nezna zucnut (čitaj:nije pročitao Zakon ni jednom, a bilo je vjerujte takvih i prolazili su i takvi) Ja sam Zakon pročitao 2x, a isto mi je sve to bilo konfuzno kao vjerujem kolegama opći dio koji nisu pravnici. Sretno!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija