Jump to content

Master23

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kakva su prava supruge ako ja imam ugovor o dosmrtnom uzdržavanju sa roditeljima.Moj odvjetnik kaže nikakva ni sad niti nakon njihove smrti(kao da se drugačije tretira ugovor sa roditeljima kod utvrđivanja bračne stečevine) .Ja se jedini brinem oko njih i nisu zahtjevni.Sad čitam po internetu da ima svega kod razvoda i utvrđivanja bračne stečevine,malte ne dijeli se na pola dok z druge strane ona pomaže svoje i dobit če oporučno naslijedstvo na koje ja nemam pravo,ispada da je moje naše a njezino samo njezino???Kako se zaštititi ako je tako ?
  2. Eto sad došao s Rebra i podmirio ispostavljeni račun u računovodstvu (bez kamata) na kojem piše rok za uplatu 8 dana, tak da mi ni kamatu nisu zaračunali.Kaj se tiče đavoljeg odvjetnika ne zna žena jer to rješeno uplatom ,ali sama veli da nemaju dokaz o ispostavljenom računu poštom s tim da je moja žena na taj dan platila participaciju i slučajno sačuvala račun s nalazima iz 2011.g. ali joj na šalteru nisu sve obračunali.Njihova greška ali koga briga za to bitno da šalju troškove odvjetnika.
  3. Sutra idem tam jer nikakav račun niti opomenu nisu ispostavili...lažu !!!
  4. Istu stvar imam i ja doslovno...kaj ste riješili jel pali žalba ? Žena je čak našla plačenu participaciju taj dan ali na drugu uslugu tak da za ovu za koju ju terete sigurno nije dobila računjer je platila u gotovini na šalteru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija