Jump to content

curhica

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, imam pitanje u vezi uvjerenja o položenom DSI...Naime, položila sam ga 07.12. prošle godine i još uvijek nema uvjerenja. Čula sam se s kolegicom iz uprave gdje sam bila na SO i kaže mi da ni ona ne zna gdje je zapelo sa slanjem toga jer njima nisu još stigle pa da mi je može proslijediti. Jel ima tko slično iskustvo?
  2. Pozdrav, jel mi može netko reći u nakon koliko se dobije svjedožba o položenom DSI? Valjda nije duže od 2 tjedna... Prodajem svoje materijale za polaganje DSI (posebni dio EU integracije ) i knjigu Priručnik za polaganje općeg dijela DSI iz 2011. g. Zaintereseirani neka mi se jave na mail: danijela.staroveski@gmail.com.
  3. Bok, ja sam polagala 09.11. i isto pala jedan predmet, tajnica koja je vodila moju grupu mi je rekla da će mi poslati novi poziv u roku od 30 dana.
  4. Pozdrav, jel mi može netko reći što da bude iz posebnog dijela europske integracije na pismenom i neka pitanja iz posebnog dijela koja pitaju? U subotu mi je ispit pa mi ako netko zna bila bih zahvalna.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija