Jump to content

blek988

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. a nemam blage, u ugovoru stoji da bi se trebao položit do kraja osposobljavanja...mada nije da se itko toga drži... u svakom slučaju, bilo bi bolje da prijaviš sad u 12. ionak te neće najvjerojatnije do 1. mjeseca zvat jer se bliže blagdani, godišnji i sl.
  2. I meni ističe 13.1., prijavila sam 11. 11., polažem 6. 12. Nisam sigurna koliko je to nužno, al meni je rečeno da se mora prijavit dva mjeseca prije isteka, tako da te stignu rasporedit i omogućit ti polaganje prije isteka staža.
  3. U prijavi mi piše da sam radila sljedeće: prati ostvarenje proračunskih prihoda i proračunske korisnike (predškolski odgoj, kultura i vatrogastvo), vrši određene kontrole istih; prati izvršenje proračuna unutar svakog razdjela, a sukladno planovima i programima. Budući da nisam dana provela u računovodstvu niti veze imala s proračunom molim nekog tko ima iskustva da mi kaže šta očekivat kao zadatak. Od ovih zadataka koje sam vidjela po forumu, po nekoj logici mogu očekivati izvješće o izvršenju proračuna ili izvještaj o naplati gradskih poreza. Ako tko ima još kakvih ideja molim da ih podijeli. Hvala
  4. U prijavi mi piše da sam radila sljedeće: prati ostvarenje proračunskih prihoda i proračunske korisnike (predškolski odgoj, kultura i vatrogastvo), vrši određene kontrole istih; prati izvršenje proračuna unutar svakog razdjela, a sukladno planovima i programima. Budući da nisam dana provela u računovodstvu niti veze imala s proračunom molim nekog tko ima iskustva da mi kaže šta očekivat kao zadatak. Od ovih zadataka koje sam vidjela po forumu, po nekoj logici mogu očekivati izvješće o izvršenju proračuna ili izvještaj o naplati gradskih poreza. Ako tko ima još kakvih ideja molim da ih podijeli.
  5. može skripta za opći dio, i ako netko ima za posebni dio financije (proračun)... blek988@gmail.com hvala
  6. može i meni skripta, blek988@gmail.com hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija