Jump to content

Alena123

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Za komunalnu je tri godine a za vodu ne znam ni ja i ja sam pitala
  2. Ako zelite mogu vam poslati sliku dipisa Na dopisu pise samo iznos nikakvi drugi detalji
  3. Dobila sam danas OBAVIJEST O DUGU.U sanducic bez da sam ista potpisala (znaci kao da nisam ni dobila)Hrvatske vode dug 200eura.Duzna platiti u roku 15dana inace ide ovrha.Nit pise kad se dug stvorio sta nije placeno nista ne pise.Zovem broj koji su dali kaze dug za2016 2017 2018 2019 2020 ...a 21 i22 ste platili....ja kazem ja uplatnice nisam nikad dobila kaze zato sto se vodi na pok oca pa vjerovatno postari ne nose na mrtve ljude postu i da to trebam doci i prebaciti....ja kazem kako je sada donio onda .Ali zastara je tri godine kaze nije negi 6evo izbrisat cu 2016 god.ali ostalo treba platiti i komunalanu naknadu isto ce doc opomena pa vam je sve zahedno 300eura .Ja kazem moze li u ratama.Ne hrvatske vode ne mogu ali komunalna moze i razdvoji ona meni zbroj voda zbroj komunalne I sta sad da radim .Meni je sve ovo neosnovano Dali da odmah ulazem prigovor kakav ili cekam ovrhu pa se zalim .Kolika je stvarno zastara nakon koliko???Ne pada mi napamet platiti nesto ako je zastarilo...Hvala
  4. Hvala vam puno sad znam odakle cu krenuti.
  5. E bravo bas ste mi lijepo objasnili,mislim da je sve u redu sa gradjevinkom i da nece biti problema.Samo ako jos znate otprilike koliko to kosta ???Ne znam ni priblizno.
  6. Kuca je gradjena 1976 godine.Nema ne vherujem jer kucu su radili dva meštra naucnika sto se kaze.Tada je to bilo tako nije kao danas da ti firme rade.
  7. Molim vas mozete mi reci sta treba da uradi moja majka da se kuca koja joj je ostala iza supruga ne vodi kao vocnjak nego da pise kuca.Naime u katastru pise da je vocnjak iako mi nije jasno kako jer kuca je izgradjenja ima gradjevinsku dozvolu ,podignut kredit (vracen je)na hipoteku na kucu di lijepo pise kuca kvadrata toliko i toliko.Kad gledamo katastarski plan iz zraka vidi se zgrada ali i dalje pise vocnjak.Mozete rec sta treba da uradi da se preimenuje to,gdje otici,dali treba placati sta.....????Molim sve korake ako mozete da mi napisete jer majka ne zna otkud krenuti.Hvala na odgovoru.
  8. Koliko moras bit u radnom odnosu za stec pravo na primanja sa zavoda
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija