Jump to content

rasorock

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. haha
    rasorock je reagirao na Matrix u popunjavanje prijedloga za upis prava vlasništva-obrazac iz Narodnih Novina   
    OPĆINSKOM GRAĐANSKI SUDU U ZAGREBU
    zemljišno-knjižnom uredu.
    PREDLAGATELJ: (ime, prezime/tvrtka), iz (adresa/sjedište), rođen (datum rođenja), OIB: ____________ (za fizičke osobe i pravne osobe)
    PROTUSTRANKA: (ime, prezime/tvrtka), iz (adresa/sjedište), rođen (datum rođenja), OIB: ____________ (zafizičke osobe i pravne osobe)
    Prijedlog za uknjižbu prava vlasništva,
    na nekretninama kc.br. 333 upisanima u poduložak 78 k.o.XX.
    Na temelju priloženih isprava molim da Sud provede slijedeće:
    RJEŠENJE
    Temeljem Kupoprodajnog ugovora od dana 10.08.2007.g., na kojem je potpis prodavatelja kao protustranke ovjeren od Ž.Ž., javnog bilježnika iz Zagreba dana 10.08.2007. g. pod brojem OV-8888/07, dozvoljava se uknjižba prava vlasništva - odgovarajućeg suvlasničkog dijela nekretnine: zgrada u Novoselskoj, sagrađena na katastarskim česticama 333, s kojim je suvlasničkim dijelom osnovano i neodvojivo povezano vlasništvo posebnog dijela nekretnine, i to: stana koji se nalazi na IV katu, desno, koji se sastoji od kuhinje, dnevnog boravka, dvije sobe, wc, kupaone i holl-a, ukupne površine 65 m2, sve upisano u poduložak broj 78 k.o. Centar, u vlasništvu protustranke u cijelosti, na ime i korist predlagatelja. Provedba se nalaže ovosudnoj zemljišno-knjižnoj službi.Prijedlog ostaje u spisima, a ovjereni prijepisi Ugovora i rješenja stavljaju se u zbirku isprava.
    PREDLAGATELJ: _______________________
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija