Jump to content

Rijeka1

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Imam pitanje za zastaru zateznih kamata Radi se o otkupu stana na koji sam do sada platio 338 rata. Sa zadnjom uplatnicom dobio sam i dopis (bez ikakvog izračuna ili specifikacije) da su izvršili "dogradnju Pomoćne knjige stambenog fonda aplikacijom za obračun zateznih kamata" i da moram platiti iste od prve uplate koja je bila prije više od 28 godina pa sve do ove zadnje??? Ugovor je sklopljen na 360 rata koje još uvijek plaćam. Mogu li se pozvat na kakvu zastaru? Zahvaljujem na odgovoru
  2. Najprije Vam zahvaljujem na odgovoru. Inace sam radio kao vozac autobusa. Cinjenica je da su svi zaposlenici u firmi dobili bozicnicu osim mene uz obrazlozenje da na dan isplate bozicnice vise nisam bio zaposlenik firme. Po meni sam ju trebao dobiti umanjenu za jedan mjesec (prestanak radnog odnosa 30/11). Da li sam u pravu? lp.
  3. Poceo sam raditi u jednoj firmi 01/12/2010. Prvu bozicnicu sam dobio odmah u tom istom mjesecu ali samo za taj period koji sam radio u toj godini. Znaci za tih 20 - 25 dana. Radio sam u toj istoj firmi pune 3 godine do 30/11/2013. Zadnju bozicnicu nisam dobio jer je ona isplacena u 12 mjesecu uz obrazlozenje da vise nisam zaposlenik firme. Imam li pravo na bozicnicu za tih 11 mjeseci koje sam radio u toj godini?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija