Jump to content

BrunaCarli

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je BrunaCarli objavio

  1. mup - upravni referent - SSS Ima li ovdje kolega koji su polagali DSI ? iskustva?
  2. Molim skriptu na email mayday_bbb@yahoo.com polažem stručni sss - upravni referent mup Kolege i kolegice javite se ako imate materijale za učenje!!! Hvala
  3. Moja baka i pokojni djed su kupili grobnicu zajednički u braku davne 1952 g. Djed je preminuo 1961 g. i pokopan je u toj grobnici - Mirogoj. Baka i moja mama (koja je tada bila maloljetna) su jedini nasljednici. Baka cijelo vrijeme plaća uredjenje groba i sve ostalo. Nedavno je u nevremenu grobnica oštećena i baka je otišla u upravu prijaviti štetu i tražiti popravak i tada su joj rekli da ona nije vlasnica i da mora to dokazati. S obzirom da je prošlo puno godina baka nema više nikakavu dokumentaciju i uputili su nas na državni arhiv. U državnom arhivu su nam rekli da oni imaju dokumenataciju tek od 1963 g. i da prijašnja dokumentacija nigdje ne postoji. Kako dokazati vlasništvo? I baka bi htjela prenjeti pravo ukopa i na obitelj odnosno mene i mamu? Kako?
  4. Znači tražila sam odgodu 30 dana - nisam na ništa pristala. Mogu li ja tražiti da ona mene isplati - naravno umanjeno za iznos dugova?! Što ako ona nema za isplatu? Kako onda?
  5. Moji su se roditelji rastali davno, nisam bila s ocem u nikakvom kontaktu. On se ponovo oženio. Nema dijece osim mene. Umro je i bila je ostavinska. Imali su zajedničku kuću. Nasljednici smo ja i supruga. Meni pripada 1/4 kuće. Nažalost ostalo je i dugova, hipotekarni kredit na kuću, još jedan nenamjenski i minus na tekućem. Tražila sam odgodu 30 dana. Ne želim kuću, želim da me isplati! Da li dijelimo i dugove po pola, ako me isplati može li se dogoditi da ona predstane plačati kredite pa ih moram ja plačati. Što je najpametnije napraviti? Hitno mi je - ponovna rasprava bi trebala biti za tjedan dana!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija