Jump to content

lina12

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je lina12 objavio

  1. Možete i meni poslati pitanja/odgovore za lokalnu samoupravu na mail Me.BtDoor@gmail.com. Hvala puno!
  2. Sada znam da će radni odnos trajati do 10/2014, pa molim da mi odgovorite. Također, imam pitanje vezano za godišnji odmor. Naime, nakon isteka šest mjeseci rada stekla sam pravo na godišnji odmor. Prije otvaranja komplikacija u trudnoći željela bih ga iskoristiti. Ukoliko mi poslodavac ne odobri korištenje istog koja su moja prava vezana za g.o. obzirom da ću po isteku radnog odnosa biti na porodiljnom? Hvala
  3. Ne znam na što točno mislite kad kažete da sve ovisi o onome što ne znate. Ako ste mislili na podatak do kad bi se kolegica trebala vratiti s porodiljnog dopusta onda je odgovor negdje sredinom 10/2014. god.
  4. Imam pitanje vezano za porodiljnu naknadu. Naime, zaposlena sam na određeno vrijeme od 9 mj. 2013. kao zamjena, do povratka djelatnice sa porodiljnog dopusta. Trudna sam 3 mjeseca i termin porođaja mi je krajem 7/2014. Prije navedenog zaposlenja nisam bila zaposlena 10 i po mjeseci. Za to vrijeme primala sam naknadu od HZZ obzirom da sam imala dvadesetak godina radnog staža. Koliko bi iznosila moja porodiljna naknada? Do kad će mi trajati radni odnos?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija