Jump to content

Numa

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Numa objavio

  1. Imaju sliku na kojoj se ništa ne vidi. Ali i dalje to nije nogostupu. Ima definicija da je nogostupu uzdignuta ili na bilo koji drugi način obilježena površina što ovdje nije slučaj
  2. Da ali opis prekršaja glasi: vozilo je zaustavljeno ili parkirano na nogostupu gdje je širina slobodnog prolaza izmedju vozila i zgrade manja od 1m.
  3. Tu bi po meni trebao biti obilježeni pješački prelaz ali oni me terete za parkiranje na nogostupu.
  4. Policija nije rekla da je pogriješila nego da platim kaznu jer "ovo vam je samo 150kn, a još naša kazna... bilo bi i više pa vam ide u korist što vas nećemo kazniti". Ovo je objašnjenje pauka sa slama. Oni kako je vidljivo gledaju znak pješačke staze ali se vidi da je i s jedne i s druge strane taj znak okrenut od mjesta na kojem je bilo moje vozilo!! Po meni ovo je kolnik.
  5. Ja im nisam platila. Da li to znači da platim i tražim povrat od policije ili da osporim prije plaćanja?
  6. Poštovani, meni je pauk krenuo dizati vozilo i poslao račun za "dolazak pauka". Nakon moje žalbe da me je dizao bez zakonske osnove rečeno mi je da žalbu mogu predati policiji, a ne njima. Na policiju sam predala žalbu i dobila odgovor da me policija neće kazniti pa je samim tim žalba ništavna. Vozilo je bilo na ugibalištu kolnika bez ikakvih oznaka. samo je na početku i na kraju bio povišeni nogostup s ulegnučem za invalide. Napominjem da na kolniku nije bilo nikakvih oznaka. Tereti me se za parkiranje na nogostupu manje od 1m udaljensti od zgrade. Što trebam raditi?
  7. Da li netko zna da li se mora platiti kazna za pokušaj premještanja vozila ukoliko nisam dobila kaznu od policije. Imam prigovor da je kazna neosnovana.
  8. Molim pomoć, vozilo je bilo parkirano na dijelu kolnika koji je kao malo ugibalište. S lijeve i desne strane ugibališta je nogostup (površina izdignuta od kolnika). Nema nikakvog znaka za zabranu parkiranja. Ispred je zid zgrade bez ulaza. Vozilo nije prelazilo na vozni trak (bilo je iza crte) i parkirano u istoj razini s kolnikom. Dobila sam kaznu za prekršaj po čl.84 s obrazloženjem da nije ostavljeno 100cm od zida zgrade. U zakonu piše da se ne smije parkirati ...na nogostupu i ostaviti manje od 100cm od zida. Da li je kazna neosnovana? Po meni jest.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija