Jump to content

matilda*

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Joj, prežalosno mi je ovo uopće i čitati. Kamo ova država ide? Oni "najjači" u regiji opstaju, njima se ništa ne može, dok se na male tvrtke vrši pritisak, i svaki izlazak inspekcije se skupo naplaćuje. I neka mala nepravilnost skupo košta...katastrofa, to me baš rastužuje.
  2. Problem je u tome što nam se jednom već to desilo. I to zbog toga što smo jednog radnika morali prijaviti unatrag jer smo tako dobili upute od zavoda za zapošljavanje (dakle, prošlo je više od 8 dana), radnica na šalteru HZMO i HZZO je prijavila sa tim datumom i ok.. Prošlo neko vrijeme, došla inspekcija rada; prekršajni postupak; odlazak na sud... - zbog zakašnjele prijave. Još uvijek se čeka papirić sa kaznom.... Zato sam ustvari i bila pitala, dali se može sada nešto napraviti i popraviti, da se opet ne desi isto.
  3. Molim vas za pomoć... U prijavi radnika putem e-zdravstvenog, prešao mi je rok od 8 dana. Prijava na mirovinsko bila je izvršena 28.02., a na zdravstveno zaprimljena i izvršena 11.03., dakle prošao je rok. I sad, znam da je problem, znam da smo u prekršaju. Međutim, dali se može ikako to popraviti, podnjeti neki zahtjev ili što... molim vas za pomoć!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija