Jump to content

vlado2012

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ispricavam se ali s obzirom da sam bio za ugasenim automobilom u ulici ako se moze tako i nazvati bez asfalta i nijedne kuce...bez rasvijete i sl, i s obzirom da ste naveli da su me negdje vidjeli vjerojatno. po tome pitanju mogu svakoga kazniti koga pozele ili su negdje vidjeli. jer po zakonu koliko mislim nesmije se odbiti alkotest i kontrola. u biti ja nebi smijeo biti uopce u automobilu koji je recimo pod mojim vlastnistvom. cemu onda recimo kupujes automobil ako ce ti netko odretiti da i nesmijes taki recimo spavati u njemu.
  2. papire sam potpisao...i navedeno je samo članak 199. st. 7, znaci u opisu prekršaja se moze navesti da je vozilo u mom slucaju imalo 160 kw sto i glasi na registraciju vozila. vjerojatno bi trebalo i to doci il mi trebaju izdati i tu potvrdu. i kolikoj kazni se mogu nadati.
  3. to je vec lutrija da ce meni vijerovati...da li je moguce navesti svijedoka ili slicno...
  4. novi sam pa cu bit zasad kratak. parkirao sam se u jednoj leniji te je potom je iza mene dosla policija sa kombijem nisam siguran da li je prometna, otprilike nekih 2-3 minute kasnije dobio sam kaznu bar mislim da to je za alkohol, receno mi je da cu dobit i za konjsku snagu iako to nigdje nije navedeno na papiru, i oduzeta mi je vozačka dozvola na 12 sati. mene zanima šta mogu napraviti povodom ove situacije. jer automobil je bio ugašen i parkiran pokraj ceste tj lenije ( šljunkare ). bio sam sa 2 prijatelja u automobilu. napuhao sam 0,76 promila bez oduzimanja. nigdje se ne navodi automobil na papirima ili registracija, tj da sam upravljao automobilom. I naravno potpisao sam dokument. Imam 23 godine, nisam bježao, niti su me zaustavljali niti su palili rotirku tj dosli su iza mene u ulicu. auto je bio ugašen i parkiran po strani. Molim vas za pomoć što napraviti? Kako postupiti najbolje u svoju pomoć!?
  5. ja imam slucaj da sam se parkirao u ulicu koja nije asfaltirana u ugasio automobil, te je za par minuta dosla prometna policija i napisala mi kaznu za alkohol,napuhao sam 0,76 to i za konjsku snagu. sjedio sam u automobilu sa 2 prijatelja. bez oduzimanja 0,1 promila. nisam iskljucen s prometa, niti sam bjezao niti je bilo kakog upozorenja s njihove strane da sam se zaustavo. zanima me sta ja mogu napraviti povodom ove situacije s time da imam 23 godine i vozacku od svoje 18 godine. i vec sam jednom kaznjavan za alkohol prije 3 godine. znaci samostalno sam se zaustavio s vlastitim razlogom i ugasio automobil. te su dosli nakon koji min vj su me negdje vidili ili slicno tj automobil samo. pa vas molim da mi pomognete u vezi ovoga sta mogu napravit i slicno. unaprije hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija