Jump to content

Baronesa

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Jako se malo piše na ovom posebnom dijelu, pa da pridonesem malo. Položila sam 25.04. stručni. Posebni dio odnosi s javnošću i protokol. Pitanja su mi bila na pismenom: 1. Priopćenje za medije o održanoj sjednici gradskog vijeća 2. Kada se novinaru može ograničiti pristup informacijama ili tako nešto, uglavnom Zakon o medijima članak 6. Usmeni dio....kolegica i ja skupa išle unutra. Ženska - ispitivačica starija, sve kroz razgovor. Nju je pitala moja pitanja sa pismenog, mene njena s pismenog. Na hodniku sam slikala pitanja iz fascikla koji smo nosili, ima ih dosta, to su vam vjerojatno pitanja koja se vrte na našem posebnom, pa evo, neka vam pomogne barem, ako nije meni. Žao mi je što na ovom posebnom dijelu se tako malo piše, ja nisam doslovce imala nikakva saznanja, što i kako. Pa evo mog doprinosa:
  2. Naravno da se ne šalim...radim u gradskoj upravi u Bjelovaru, idem ja sa još tri kolegice....ostatak ekipe ide u subotu 26.4., a nas 4 u petak....imam pred sobom poziv, ne izmišljam. Ovo ti je sa stranice Ministarstva uprave.... Zato mi je važna informacija jel tko kad bio petkom, i to popodne, znam da dugo traje valjda nećemo tamo bit do kasno..... "Ispit se polaže u pravilu subotom, u prostorijama Ministarstva uprave (Zagreb, Maksimirska 63). Iznimno, polaganje Ispita može se organizirati i u druge dane i na drugim lokacijama, pa zbog toga pozivamo kandidate da s posebnom pozornošću čitaju obavijesti o datumu, vremenu i mjestu održavanja Ispita."
  3. Bok svima! Zanima me da li je netko bio na dsi u petak? Većinom su subotom. Ja sam dobila poziv za petak 25.4.2014. pa me zanima da li je netko bio petkom i do kada otprilike traje, budući da trebam doći u 14.30 sati......
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija