Jump to content

mik85

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, trenutno sam na neplaćenom dopustu, ali bih htjela prekinuti neplaćeni dopust i poslati zamolbu za sporazumni raskid ugovora. Što je potrebno navesti u zamolbi? Ima li nekakav primjer kako bi taj raskid ugovora trebao izgledati? Mogu li zamolbu poslodavcu poslati e-mailom? Hvala
  2. mik85

    Zk izvadak

    Zabrinuta sam s obzirom da je na vlasničkom listu upisan oib. 😕
  3. mik85

    Zk izvadak

    Poštovani, zanima me može li netko uz zk izvadaka prepisati zemlju na sebe? Naime, vlasnički list sam zabunom ostavila kod potencijalnog kupca zemljišta pa me zanima može li to zloupotrijebiti? Ako može, što mi je činit da se činiti kako bi se zaštitila?
  4. Pozdrav ljudi... Imam pitanje.... Decka je zaustavila policija i napuhao je 0.93, uglavnom... na Obaveznom prekrsajnom nalogu policajac mu nije napisao kolika je zastizna mjera zabrane upravljanja vozilom...nit mu je bilo sta spominjao osim da po vozacku moze doci u pp za 12 sati...medjutim nakon 5 dana stize mu rjesenje u kojem pise da je doslo do greske te da se vozacka oduzima na 6 mjeseci... Jel moguce da oni to sami promjene i nikome nista ili je to dobar temelj za prigovor?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija