Jump to content

zuja9

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zahvaljujem malomcovjeku i profi na odgovorima Lijepi pozdrav
  2. A gle biti će ti dosta sigurno. Ja sam ti učila po skripti od kolegice koja je sastavljena od tih pitanja + nadopisana pitanja koja znaju pitati, a kojih nema na stranici. Uglavnom dobro si prouči pitanja s ovog foruma koja piše ekipa nakon prolaza i većinom ti se ta pitanja vrte i skužit ćeš da nekih pitanja nema na njihovoj stranici.
  3. A nisam ni ja završila novinarstvo tako da je i meni to sve skupa bilo onak šaroliko Pogledaj što ti je mentorica poslala kao opis posla u prijavi za DSI jer oni po tome vjerojatno rade pitanja za posebni dio (očito je kolegica tu s foruma imala nekakve veze s Gradskim vijećem pa je i dobila tako formulirano pitanje). Meni je pitanje bilo općenito da napišem priopćenje za medije (tema slobodna), u principu sam ga kao trebala smislit (imala sam sa sobom par primjera i prepisala jedan od njih). Više se brini za opći dio ispita jer ovaj dio nije niti upola strašan kao opći dio.
  4. Ja sam polagala prošle godine. Većinom ti se vrte ova pitanja koja su na slici i moraš pisati priopćenje ili poziv novinarima na presicu ili tako nešto. Uglavnom ništa strašno jer smiješ imati svu literaturu za posebni dio sa sobom i doslovno ako želiš sve prepisati. Na usmenom me žena pitala gdje sam i što točno radila i još neka općenita pitanja vezana za posao tak da nije bilo niš grozno iako su kolegicu koja je išla godinu dana prije mene na usmenom malo šamarali s pitanjima iz zakona tako da si ih dobro pročitaj.
  5. Pozz svima! Može i meni taj mail na zuja9@net.hr. Hvala unaprijed
  6. Hvala ti puno. Da stvarno se malo piše o ovom posebnom dijelu pa bi molila i ostale da podijele svoja iskustva.
  7. Bok svima! Zanima me da li je netko u zadnje vrijeme izašao na DSI i imao poseban dio odnosi s javnošću i protokol? Vaše iskustvo, pitanja, nešto korisno? [h=2][/h]
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija