Jump to content

uvijeknebitna

Korisnik
  • Broj objava

    56
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ako je vlasnik cijelog objekta koji je podijelio objekt i okućnicu na dva dijela odredio kome šta pripada pa tako i priključci za vodu i kanalizaciju ovisno u čijem se dijelu nalaze, tako je u moje dio pripao priključak vode i kanalizacije a u njihov struje, struju smo riješili, vodu rješavamo (nadamo se), ostala je sporna kanalizacija. Priključak i glavni šaht je u mom posjedu i on je sproveden parelelno uz glavnu cestu kako i je moj dio dok je njihov dio bočni koji vodi uz slijepu sporednu ulicu gdje bi se i trebali priključiti na kanalizaciju zbog bližeg i lakšeg priključka a time i manjim
  2. Bez obzira što sam ih obavijestila da ću izvoditi radove i rekonstrukciju svoje kanalizacije i priključka i da oni moraju tražiti i izraditi svoj, ja nemogu ništa!? A u fazi sam izrade tj. iskopa vrta radi izgradnje garaže a priključak je u samom vrtu i smeta mi kao i instalacije. Imaju li oni pravo od mene zahtjevati da im platim 50% od iznosa za priključak kanalizacije kao što i rade? Što uopće mogu po tom pitanju napraviti?
  3. Molim savjet u vezi kanalizacije i njenog priključka. Kako podjelom obiteljske kuće naslijedila sam priključak za kanalizaciju koja je ujedno i na mojem dijelu vlasništva, zanima me s obzirom da sam najavila da druga strana mora sebi izvesti priključak za kanalizaciju jer ću ja svoju rekonstruirati i zatvoriti njihov dio mogu li to napraviti ili povlači za sobom neke posljedice? To radim isključivo iz razloga da mi se ne prigovara da dio cijevi prelazi po njihovom terenu, a i troškovi koju snosim su veći nego što bi trebali biti.
×
×
  • Napravi novi...