Jump to content

kikica1607

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Imam jedno pitanje za sve vas koji ste ucili sa pitanja s ministarstva, naime....zanima me buduci da vidim da to nije dugo azurirano jel ima tu promjena, dopuna, pritom mislim najvise na EU i na sluzbenicke, jer se kolektivni mijenjao otkako su oni zadnji puta odgopvarali na pitanja, sad otkako smo mi usli u Eu zanima me odakle ste to ucili.....eto ako moze netko od ovih koji su isli pomoci, bila bi jako zahvalna jer osjecam da tapkam u mjestu a ispit se blizi.......treba zapeti!!!!hvala i pozdrav svima.....
  2. A pitanja za EU se mogu sve isto pod pitanjima za srednju strucnu spremu jer je sve isto skoro-mi VSS imamo samo jedan pr. izvor vise(procišcenu inačicu nekog teksta i to prvih 26. stranica)
  3. Pa mislim da smo vecina ucili iz skripte sto je tu stavljena i po pitanjimna sa ministarstva, pa svi prosli, zasto bi sad ucila i to sa legalisa, nadam se da je ovo dosta, ustvari i previse je jer treba i za ovo vremena da sjedne!!!
  4. Htjedoh se zahvaliti Omar Littleu, pa pogriješih, no hvala jos jednom!!!pozzzzzzzz
  5. i ajd posalji mi to za EU na mail: kristinaholec167@gmail.com molim te ako stignes....
  6. sretno ti u subotu, drzi se i javi kako je bilo!!!!
  7. mene isto brine Eu, mislila sam da je dovoljno po pitanjima sa Ministarstva(JER ODATLE I UCIM), sad vidim da i mimo toga bude pitanja, pa jel bi mogao netko staviti iz cega ste ucili EU??
  8. pa ne znam....tek sam pocela zavrsavam evo sustav državne uprave, ali s obzirom da imam malo dijete treba mi vise vremena mozda nego nekome tko ima vremena samo za sebe, pa sam krenula ranije....a ima toga dosta sto se mijesa pa valja zapeti..... Ažurirano pa ne znam....tek sam pocela zavrsavam evo sustav državne uprave, ali s obzirom da imam malo dijete treba mi vise vremena mozda nego nekome tko ima vremena samo za sebe, pa sam krenula ranije....a ima toga dosta sto se mijesa pa valja zapeti.....
  9. Meni su rekli da ce me prijavljivati pocetkom sedmog jer mi 07.07 punih 10 mjeseci strucnog pa molim boga da bude za deveti mjesec termin ispita jer sam tek pocela uciti.....valjda nema šanse da me ubace do poč. godišnjih odmora do 15.07. ili ima???šta mislite???
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija