Jump to content

Ziryab

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Ziryab objavio

  1. Zamolio bih ako netko zna otprilike vremenski rok za isplatu nakon što sud postavi, tj. donese datum ovršnosti odluke. Ovdje sam vidio da se spominju 8 i 15 dana, ali pretpostavljam da cijeli proces u FINI traje oko mjesec, dva (?) U pitanju je tužba za isplatu radno-materijalnih davanja prema Ministarstvu i donošena je pravomoćna presuda u moju korist i datum ovršnosti. Ne bih pitao da mi nije krizno i da mogu nešto naći na webu, ali nisam nigdje pronašao konkretno o vremenskom trajanju procesa. Bilo kakve informacije su dobrodošle.
  2. Shvaćam sada, hvala na odgovoru.
  3. Znači oni se žale i sud to onda prihvaća ili odbija ili se ponovno šalje predmet na suđenje?
  4. Zahvaljujem na odgovoru, iako mi to i dalje nije jasno, predmet je već bio na županijskom http://e-predmet.pravosudje.hr/index.php?q=pretraga&sud=5046&upisnik=G%C5%BE&predmet=1831&godina=2012 šta nije viši sud "konačan"?
  5. Zamolio bih ako se netko razumiju u definicije i značenja stavki na e-Predmetu da mi pojasne otprilike što one znače, tj. značenje stavki presude i žalbe. Da li to znači da je slučaj gotov i da nema više prava žalbe ili? Meni nije jasno ovo, jer se po ovome onda mogu žaliti do beskonačnosti i nikada ne završiti slučaj Unaprijed se ispričavam ako sam pogrešno postao ili na krivu temu stavio, ali bi mi puno značilo kada bih znao što je što u ovome. Screenshot slučaja http://tinypic.com/view.php?pic=5l54zt&s=8#.U778kxj0Z5E ili ako vam je potreban direktan link http://e-predmet.pravosudje.hr/index...71&godina=2013 Za dodatne informacije slobodno pitajte
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija