Jump to content

tin@13

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je tin@13 objavio

  1. Pozdrav! Znate li mozda da li se smije kasniti na popravni ispit iz jednog predmeta? Naime u zagrebu nemam nikoga a nocnog vlaka nema jedino podravka koja mi stize u pola 10 a u pola 9 moram tamo biti. Nisam ih stigla danas nazvati da pitam a ujutro rade od pola 9 kada cu ja vec naveliko biti na putu..svakako ih mislim nazvati samo sve je neizvjesno.
  2. Molim vas vi koji ste položili nedavno dsi za vss, odakle učiti? što je dovoljno?
  3. hvala na odgovoru a vidim da nema prijavnica kod njih na stranici još uvijek..kojeg datuma vi idete jer ja imam ispit 13.09?
  4. Da li vi idete na pripreme na dvodnevne seminare u državnu školu za javnu upravu? ja stažiram u općini i silom me žele poslati na to iako kažu da je to ništa koristi, a zg mi nije nimalo blizu??
  5. Molim vas skriptu za visoku stručnu spremu DSI, pogotovo onaj dio koji nema pitanja..na whatewer4u@gmail.com. hvala puno!
  6. Pozdrav! Molim vas za savjet što se tiče literature..polažem DSI za visoku stručnu spremu ekonomije, i pitanje je odakle učiti za opći dio? ona pitanja koja nedostaju da li je dosta ako se nadoknade pitanjima za SSS? I otkuda učiti za posebni dio? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija