Jump to content

mamika

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. neznam točno koja su pitanja bila ali trebalo je nabrajati i tražila je baš sve. ja sam učila po pitanjima sa str. ministarstva, zup i zus iz zakona, ali sam sve naučila i nevjerujem nikome tko kaže da je učio 5 dana nešto malo znao i prošao! komisija je stvarno ok, hoće pomoći, možeš pričati svojim riječima, davati primjere iz prakse ali moraš znati!!!!!!!! jedna nam je rekla da oni već znaju po nama da li smo učili ili ne! da skratim: ako naučiš tako ti je svejedno koja je komisija, a imati popravak pa čak i pasti nije najgora stvar u životu! zato hrabro i sretno!!!!!!!!!
  2. samo da se pohvalim da sam i ja položila u subotu 13.09. ispitivači super, osim jedne u mojoj komisiji koja je rušila ustav i sustav, a meni je bila na posebnom dijelu i nije bilo baš lagano, ali zato su svi ostali bili suuuuper! stres je ogroman ali ako znaš prolaziš!!!!!!
  3. kada si dobio poziv za 13.09.? ja sam danas dobila poziv za 13.09.-nisam to očekivala jer znam da su drugi dobili pozivi za taj datum puno prije!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija