Jump to content

matja

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je matja objavio

  1. Kome se obratiti vezano uz ponovni izracun visine alimentacije? Placa mi je bila prosjecno 10000kn i placao sam alimentaciju 2200kn, ali sad mi je placa 2600kn i nemogu vise uplacivat toliki iznos.
  2. Pozdrav svima. Imam jedno pitanje. Imao sam prometnu prije 3 i pol godine i bio sam 2godine na100% bolovanju. Imao sam do sad 3 operacije na potkoljenici, i sad bih nakon 1.5g trebao ic vadit plocicu i vijke iz noge. U medjuvremenu sam promjenio poslodavca i sad kod njega radim oko 1g. I imam ugovor na neodredjeno. E sad mene zanima dali mi se priznaje 100% bolovanje sad kad budem isao na operaciju?
  3. Pozdrav svima. Imam jedno pitanje. Imao sam prometnu prije 3 i pol godine i bio sam 2godine na100% bolovanju. Imao sam do sad 3 operacije na potkoljenici, i sad bih nakon 1.5g trebao ic vadit plocicu i vijke iz noge. U medjuvremenu sam promjenio poslodavca i sad kod njega radim oko 1g. I imam ugovor na neodredjeno. E sad mene zanima dali mi se priznaje 100% bolovanje sad kad budem isao na operaciju?
  4. Otac sam. Znači trebam pričekati dok dijete napuni godinu dana?
  5. Želim zatražiti zahtjev za razvod braka, ali dijete nam je napunilo tek 9 mj. Dali je to moguće?
  6. Aha. Znaći osiguranje može zatražiti od prijatelja cifru koja bi meni bila isplačena. Nemogu više od toga? Zahvaljujem se na odgovoru.
  7. Imam jedno pitanje u vezi osiguranja. Prijatelj i ja smo imali prometnu, njemu nije bilo ništa, a meni je pukla noga i bio sam na dosta operacija. On je napirio 0.8 promila i kriv je za prometnu. E sad mene zanima dali osiguranje od njega može zatražiti neku odštetu ako ja ne pokrenem zahtjev za odštetu?
  8. aha. znaći trebam samo uložit prigovor na kaznu i čekat što če se desit. hvala na informacijama.
  9. neki dan sam bio u osijeku i žena je morala hitno na wc pošto je trudna pa ju zeza mjehur. stao sam na mjesto za invalide ispred interspar-a, a u autu je ostala sestra. tek sto smo ušli u interspar zove sestra i kaže da je došla policija i normalno izašo sam van i napisali mi kaznu od 700kn. zanima me kako napisati prigovor na tu kaznu. ako može neki primjer prigovora.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija