Jump to content

aka_

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je aka_ objavio

  1. Ovisi od osobe do osobe...kako učiš i koliko sati dnevno...kreni od danas učiti..da imaš vremena poslije sve ponavljati, da ti ne bude zbrka u glavi ..dovoljno je mjesec dana...i ne odustaj, nema razloga! Sretno!
  2. Čestitam!!!! Koje upravno područje si imala iz posebnog dijela? Je li možeš napisati koja pitanja si imala? U HZZ-u sam radila (zakon o posredovanju pri zapošljavanju).. A sad moja pitanja konkretno ti ne znače ništa, sva pitanja koja se vrte stalno po forumima.. Kod nas je bilo: ispitivači iz EU (2,3 pitanja) i USTAV/SUSTAV (5 pitanja) imaju na papiru oko 30 - ak pitanja, pa po tome pitaju ..a ispitivači iz ZUP/UREDSKO I LOKALNA/SLUŽBENIČKI imaju papir za svakoga na kojemu su po 3 već napisana pitanja.. Znači po meni je dovoljna skripta za SSS sa Ministarstva..preletite pitanja sa VSS jer bude neko pitanje tipa ŠTO JE USTAV (to nema u SSS), UREDOVNI DANI...ali ako jedno,dva pitanja i ne znate neće vas rušiti nitko..
  3. Posebni dio Zakon o posredovanju pri zapošljavanju, radila sam u HZZ - u ..
  4. Pozdrav, ispit jučer položen, ispitivači super..ako mene pitate dosta su Vam pitanja sa Ministarstva za SSS (ja sam VSS) jer svima su za sve jednaka...nema baš nikakve razlike.. Sretno ljudi!
  5. Pozdrav, moj savjet Vam je da učite po pitanjima za SSS sa stranice Ministarstva (ja sam VSS)..nikakva druga skripta Vam ne treba osim za posebni dio naravno.. Pitanja su općenita i ne ulaze u detalje (barem ne ispitivači koji su meni jučer bili).. Sretno ljudi!
  6. Pozdrav, molim Vas ako netko ima skriptu za VSS da mi pošalje na mail allex.pst@gmail.com Hvala puno!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija