Jump to content

paste

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je paste objavio

  1. Ne znam jesmo se razumjeli... najmoprimac nije u stanu (izašao je, ne živi od kraja 1.mj u njemu ) a najmodavac ga traži najamninu za 2.mj koju nije ni napravio jer nije u stanu , što će mu otkazni rok kad nije u stanu, a ne želi mu dat raskid dok ne plati najamninu za 2.mj. ... tj ucijenjuje ga ... a stvar je u tom što sve režije glase na najmoprimca koje ne može odijavit bez ugovora o raskidu, pa se boji ovrhe ako dođe do nje zbog ne plaćanja računa od strane novih stanara koji su već u stanu od početka 2.mj...strašno
  2. to je klasični ugovor iz knjižare sklopljen do 4.mj. ove godine, bez nekih posebnih nadopuna glede otkaza od strane najmoprimca.
  3. Da li mi može netko reći, kako da se otkaže ugovor o najmu stana ali od strane najmoprimca, jer zakon ništa puno o tom ne govori kao da štiti samo najmodavce. Konkretno, prijatelj ima zaključen ugovor do 4 mj. ali je početkom drugog mj. izašao iz stana i sad mu najmodavac ne da raskid dok ne plati najamninu za drugi mj. u kojem su već novi stanari, a svi računi glase još uvijek na frenda koji ih ne može otkazati jer nema raskid ugovora ??
  4. da li molim te možeš biti malo konkretniji ? ili misliš na zakon o radu ?
  5. Molim Vas ako mi tko može pomoći ! Što učiniti kad se dan prijave radnika i korištenje godišnjeg odmora poklapaju osobi koja radi na poslovima prijave i odjave radnika, tj. propustila je prijaviti radnika jer je imala rješenje o korištenju G.O. na isti dan potpisano od strane direktora koji je sad za to krvi. Da li je tu krivica polovična ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija