Jump to content

55

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. 55

    O.D. Krsnik - Drakulić

    Mislim svi znamo sve o odvjetnicima, ali jel tko zna kako je tamo biti zaposlen.... ja sam bio na ročištu sa nekim njihovim bivšim vježbenicima, i full su normalno izgledali, a evo neki dan me kolegica s posla pitala kako je tamo jer se prijavila, a još joj nitko ništa nije javio... možda zato što su tražili nekog s iskustvom...?
  2. molim vas da mi netko pojasni kada se i od koga traži da se u presudi izreče i ta mjera opreza. kazneni postupak je već u tijeku za k.d za koje se vodi po sluzbenoj duznosti.
  3. Naime radi se o tome da je u postupku rastave braka donesena privremena mjera sa iznosom alimentacije.... pravomocna je.... kako otac ne placa, zanima me sto dalje... da se obratim centu koji bi trebao isplatiti alimentaciju a onda se regresirati ili? jer prijedlog za ovrhu bi predugo trajao pogotovo kada znamo da se tek radi o privremenoj mjeri i da je mozda nepotreban?
  4. meni su poslali mail odbijenice
  5. Molim Vas da mi netko objasni postupak naknade štete kako ide nakon što je tužba podnesena... radi se o prometnoj nezgodi u kojoj sam ja bila putnik protiv osiguravajuceg drustva. Nikad se nisam bavila ovim pa mi molim vas pomozite na način da mi napišete kako ide procedura i što se obično događa i gdje da pazim.... Unaprijed hvala kolegama koji se bave s time....
  6. naime radi se o vjerodostojnoj ispravi... e sad zanima me da li bi se s time moglo ići direktno bilježniku (i sa rješenjem o nasljeđivanju) ili se treba ići u tužbu radi isplate pa da se onda postupak nastavi protiv nasljednika... Molim Vas ako netko zna da mi sve podrobno objasni. Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija