Jump to content

Alisa1234

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kao što i sam naslov kaže, radim za stalno na nepuno radno vrijeme u jednoj školi, pa me zanima, mogu li preko uputnice ureda državne uprave dobiti posao na puno radno vrijeme (za stalno) u nekoj drugoj školi ili to vrijedi samo na nepuno radno vrijeme (da idem preko uputnice u drugu školu s pola radnim vremenom, budući da već imam pola radnog vremena). I da, ako se dobije uputnica od državne uprave, jel onda moraju mene zaposliti ili škola odlučuje? Hvala!
  2. Može li na šezdeset dana raditi osoba koja nije završila fakultet? I ako nije, mora li točno proći šezdeset dana do natječaja?
  3. Koliko ja znam potvrda o nekažnjavanju, uvijek mora biti original. To su mi potvrdili nekoliko tajnika škole. Ako je kopija, oni ne uvažavaju...tako su mi rekli.
  4. Mene zanima sljedeće: dakle zaposlena sam u osnovnoj školi na nepuno radno neodređeno vrijeme. U uredu državne uprave nema nas puno s takvom situacijom (znam tko je tamo upisan). I sada, koliko znam, ravnatelj je dužan, ako se otvori prilika u drugoj školi na pola radnog vremena, zvati ured državne uprave i pitati imaju li koga s nepunim radnim vremenom. Ako imaju, ured državne uprave pošalje tu osobu. Međutim, u jednoj se školi otvorilo mjesto za pola radnog vremena i počeo je raditi neki djelatnik za koga nikada nisam čula (dakle, znam da nije u sustavu). Što znači da ravnatelj nije niti zvao ured državne uprave, a morao je. Što učiniti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija