Jump to content

poldo

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je poldo objavio

  1. uredu ... možete li mi molim vas onda reći po kojoj osnovi se mogu sankcionirati prekršaji - konkretno parkiranje na toj površini ? koji to točno zakon , pravilnik , uredbu i sl. i koji članak kršim ?
  2. Trg bana Josipa Jelačića 1 , znači to je trg gdje je i crkva i zemljište je u vlasništvu crkve i tu ljudi koji idu na misu ili u župni ured redovno parkiraju . Nisam dobio kaznu od policije već samo obavijest o počinjenom prekršaju od grada . Ma tu se radi o već konstatnom natezanju gradonačelnice i njezinom inatu protiv biskupije . Mene zanima tko je tu u pravu Dakle ispred ulaza u navedeni trg na gradskom zemljištu sa ceste je postavljen znak zabrana parkiranja i zaustavljanja , ja to uopće ne sporim . Pitanje je dali taj znak uopće treba stajati tamo budući se radi o privatnom zemljištu . Još jednom ću podsjetiti na dugotrajnu netrpeljivost gradonačelnice i biskupije .
  3. Poštovani! Dobio sam kaznu od grada Siska za parkiranje na zemljištu koje nije u vlasništvu grada već je u vlasništvu sisačke biskupije . Naime parkirao sam ispred župnog ureda i dobio dozvolu za parkiranje od župnika. Na poziv i upit upućen Upravnom odjelu za gospodarstvo i komunalni sustav grada Sisak mi je rečeno da '' je uz dopuštenje ministarstva to proglašeno javnom površinom '' (iskreno sumnjam u to ali tako mi je službenica rekla - kako može biti proglašena javnom površinom privatno zemljište) te kako ispred ulaza u spomenuto zemljište ima postavljen znak zabrana zaustavljanja i parkiranja ( to je točno - ali dali taj znak ujedno onda može izuzimati pravo parkiranja na tom privatnom zemljištu) . Hvala!
  4. Poštovani! Zadnje dvije plaće , na internet bankarstvu kada otvorim stanje svog računa , kod uplate plaće piše '' Firma D.D., Bolovanje na teret fonda '' . Na nikakvom bolovanju nisam bio u zadnja dva mjeseca. Iznos isplaćene plače kao i lista o plaći koju dostavlja poslodavac je sve uredu. Radi se o velikoj firmi , pa je moguće da je došlo do pogreške? , ili možda namjerne pogreške ? Moj poslovođa kaže da je u obračunski slao satnicu sve uredu ( nije pisao nikakvo bolovanje) Ako mi možete razjasniti o čemu se može raditi u ovom slučaju ? Hvala!
  5. Poštovani! Molio bih vas za nekoliko informacija u vezi otvaranja obrta za međunarodni cestovni prijevoz tereta. Zaposlen sam u firmi na neodređeno , međutim u slobodno vrijeme obavljao bih međunarodni prijevoz tereta kombijem (maksimalne nosivosti ispod 3500 kg) (ne za vlastite potrebe nego usluga dostave paketa i sl.). Za navedeno vozilo dovoljna je vozačka dozvola B kategorije . Bio bih jedini zaposleni u tom obrtu. Zanima me slijedeće : Mogu li ja obavljati tu djelatnost iako nisam vozač po struci te dali su mi potrebne kakve licence ili stručni ispiti ? Hvala!
  6. Poštovani! Molio bih vas za nekoliko informacija u vezi otvaranja obrta za međunarodni cestovni prijevoz tereta. Zaposlen sam u firmi na neodređeno , međutim u slobodno vrijeme obavljao bih međunarodni prijevoz tereta kombijem (maksimalne nosivosti ispod 3500 kg) (ne za vlastite potrebe nego usluga dostave paketa i sl.). Za navedeno vozilo dovoljna je vozačka dozvola B kategorije . Bio bih jedini zaposleni u tom obrtu. Zanima me slijedeće : Mogu li ja obavljati tu djelatnost iako nisam vozač po struci te dali su mi potrebne kakve licence ili stručni ispiti ? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija