Jump to content

sick_boy

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Sviđa mi se
    sick_boy je reagirao na Ruby_Danderfluff u Bračno stečena imovina u ostavini   
    Neovisno o tome, da, nasljedni su i ne možete ostvariti pravo na isplatu bez da prihvatite nasljedstvo. Kao bračni drug ste oslobođeni poreza na nasljedstvo, ako ja dobro čitam.
  2. Hvala
    sick_boy je reagirao na Ruby_Danderfluff u Bračno stečena imovina u ostavini   
    Moguće je zbog pokretnina, bankovnih računa, prava na korištenje grobnih mjesta...Ako bude ostavinske rasprave, dat ćete nasljedničku izjavu neposredno pred javnim bilježnikom, nema potrebe da trošite novac na ovjeru dokumenta. 
    Moguće je da će banka nakon obustave plaćanja kredita priupitati Vas prihvaćate li njezin kredit, na što se morate očitovati da Vi niste njezin nasljednik i ne odgovarate za njezine dugove. Nikako u telefonskom razgovoru ili pismeno priznavati taj dug kao svoj ili slično.
  3. Hvala
    sick_boy je reagirao na Ruby_Danderfluff u Bračno stečena imovina u ostavini   
    Primite izraze sućuti zbog Vašeg gubitka.
    Neće biti ostavinske rasprave ako supruga nije imala nikakvu imovinu glede koje bi se provodila ostavinska rasprava, po mom mišljenju. Vjerovnici obično ne istražuju imovinu bračnih drugova, jer morali bi ishoditi vlasničke listove za Vašu imovinu i vjenčani list da bi zaključili je li nešto bračuna stečevina i opet ne bi mogli biti sigurni jer ste Vi tu imovinu mogli za vrijeme trajanja braka steći i darovanjem ili nasljeđivanjem, pa bi to bila vlastita imovina... previše posla, izgubljenog vremena i troškova za vjerovnika, a ishod neizvjestan, stoga nije izgledno da bi se to moglo dogoditi. Dakle, po mom mišljenju, teoretski se može dogoditi, ali nije izgledno. 
  4. Sviđa mi se
    sick_boy je dobio reakciju od čudo u Bračno stečena imovina u ostavini   
    Hvala Vam puno na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija